5 punkter att börja med

Om man inte vet vad man ska börja i allt detta så börja med detta, för att kunna vara i balans och därmed kunna öka sin självkänsla, sitt självvärde för att lättare kunna affrimera det man önskar i världen

Var i balans
För att något nytt ska kunna läggas på måste din kropp och själ vara i balans, annars gör kroppen allt för att balansera upp först. Det är svårt om inte omöjligt att skapa en varaktig och bestående förändring om inte du är i balans på riktigt först.
Min balans handlar om 4A – det är absolut avgörande  att du förstår dessa punkter och dess inverkan på dig. Maten, motionen, återhämtningen och motivationen.

 

Känslan av resultatet
Det som spelar roll, bara, är KÄNSLAN av resultatet. Hur får det du gör dig att må? Vilken känsla vibrerar du? Känner du dig glad, lurad, svikt, innerligt själaglad? Man kan lura sig själv på många sätt om man vill, men känslan av resultatet är alltid sant. Alltså den känslan av finns under det glada ansiktet.

Det är avgörande att du förstår detta. Det är inte kakan på faten som gör dig fet utan känslan, du känner dig stor när du äter den. Det är känslan, bara känslan, som attraherar likande känslor och du får mer av.

Exempel:
Du vill skriva en bästsäljande novell som ligger etta på alla internet bokhandlare.
Ok, vilken är känslan av resultatet – hur får den här boken dig att må? Vad ger den dig och andra? Känns det bra i dig? Är den attraktiv? Lockande?
Om inte, måste du börja med att ändra din känsla av dig själv och ditt självvärde. Du måste älska dig själv.
Känslan av resultatet måste vara positivt och ligga i linje med vad du “får”  / värdet måste locka.

“Hur mycket du vill” och  känslan av resultatet måste vilja samma sak. Annars lockar inte värdet. Du vet att du kommer hindra dig själv att göra av som krävs för att känslan av resultatet är inte in linje med var du får.

Vilka umgås du med?
Lever du i en tillåtande miljö? Vilka är dina närmaste personer som du umgås med? Du har samma resultat som dina fem närmaste personer. Gillar du det? Om inte får du faktiskt byta ut personer.  Det är ok. Vad gör de du umgås med? Vilka personer behöver du för att lyftas upp till din största och bästa potentinal

“Min man är en skitstövel”
Lyssna noga nu. Har du levt länge med den där skitstöveln? Börjar och slutar dina tankar och prat med att konstatera allt han inte har gjort? Hur många gånger om dagen upprepar du att han är en skitstövel, (eller valfritt)?  Vill du att han ska vara en skitstövel?

Ofta finns det något fint bakom all irritation och tjafs.
Nu ska du börja tycka och tänka väl om honom istället. Ja, jag vet att han kanske sårar dig varje dag, ja jag vet att det kanske känns orättvist att du måste göra allt själv.  Men gör det bara. gör det. Från och med ska du bara tänka snälla saker om människorna runt omkring dig. Gör det nu. Tankar är energi och om du tänker att din man är en skitstövel kommer han agera på ett sätt som motsvarar dina förväntningar. Testa, om det är något som du vet att han inte brukar göra, vänd på det och tänk att han har gjort det, du vet att han har gjort det och vad fint han har gjort.

 

Glöm inte att du är arg!
“Äh det där var väl ingenting” “Det går snart över” “Äh det är bra som det är, tack” “Orkar inte”
Det är så otroligt lätt att släta över sin ilska och glömma bort det.
Du måste vara arg, det måste mullra och bullra under dig. Det arg är bensin till din startfart.
Det kommer aldrig hända något om du inte är arg så du MÅSTE bli arg och DU MÅSTE komma ihåg att du är arg.
Du kan vara arg på din chef och ditt jobb – det arga gör att du faktiskt aktivt söker dig efter andra jobb.
Du kan vara arg på vädret i Sverige – det arga gör att du faktiskt aktivt söker dig efter andra bostäder i andra länder och ( därmed andra inkomstmöjligheter?)

Skriv upp varför du är arg, skriv upp vad du är arg på, vad är det du inte står ut med, men alltså snälla. Om du inte blir arg kommer du leva med du har i all framtid. Vänj dig alltså inte – bli arg. Och GLÖM INTE ATT DU ÄR ARG. Åren går om man inte aktivt tar tag i det man inte vill ha. Åren som blir ditt liv.

Jag vågar påstå att väldigt många i Stockholm går runt och är arga men tar olika plåster för att inte känna efter.

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *