Att älska sig själv

Jag har skrivit om detta förut – men det är den absoluta bärande grunden i allt i ditt liv och skall inte varesig ifrågasättas eller isidosättas. Det går inte att komma undan, och varför skulle du vilja göra det? När du älskar dig själv – lyfter du och ser ditt egenvärde och din vikt på riktigt. Du är värdefull, du är fantastiskt och unik och det ska du vara. Du slutar kämpa och börjar leva.

Jag är värd det allra bästa alltid

Lagen om attraktion
Det är viktigt här att ta upp lagen och attraktion för den spelar stor roll i sammanhanget. Du får det du fokuserar på. PUNKT. När du älskar dig själv och är den du är har du lättare att se på de bra sakerna i livet och fokuserar på det som är bra.
Den som älskar sig själv tänker inte skit om sig eller andra, eller hur?

Tankar, känslor, energier, vibration

Detta spelar roll för ALLT i vår värld är energi som bistår av en vibration. Den energin letar upp en likande energi som söker sig till den. Du vibrerar en energi, alltid. Dina tankar leder till dina känslor som skickar ut en energi. Tänk att du är irriterad och frustrerad – vilken känsla har din kropp, hur är din kropp, hur är ditt kropp språk? Hur är du? Vi vet inte alltid hur vi tänker för många tankar är automatiska – men du vet hur din kropp är, tankarna leder till en känsla och leder till en handling
Det du tänker blir en känsla som blir ett agerande, en handling. Ok?
När du börjar älska dig själv för den du är ser du “bra saker” och tar inte åt dig lika lätt. Du får starkare “ytskydd” och kan lättare släppa det negativa som vill komma åt dig.

Bör läras ut i skolan

Min starka åsikt är att Älska sig själv för den man är och förstå att man värdefull och tillräckligt bör läras ut i skolan. Samhället i stort skapar masspyskos “sekten samhället stödjer brules”  ( läs mer i Egots väg ) och man måste vara stark ( älska sig själv) för att kunna, orka stå emot allt som kommer emot en.  ( “Kom och köp du behöver just detta för att vara lycklig”)  Vi skolas att “bli lätta byten för all marknadsförning”  Sätt på dig skygglapparna för vad andra gör och koncentrera dig på vad du gör, vad du vill egentligen, det är lätt att tappa fokus när du hör och ser vad andra gör.
Du är och har tillräckligt.  ( Nej det är inte torftigt – Du måste lära dig att bli nöjd för att få mer. )

Att älskas av någon som inte älskar sig själv är krävande och kvävande

Lästips

Hur kan älska sig själv ge pengar till mat och hyra? 

Hur mycket kostar det att byta livsstil? Här tjänar du på att göra det

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *