Februaris spaningar

Så här i början av februari tänker jag på detta:

“Det var gott”
Det är nära nog bortkastat och slöseri att bjuda någon på en exklusiv råvara och den “bara” säger:  Det var gott. Personen har inte en utvecklad smakpalett och kanske inte njuter av råvaran som det är tänkt att råvaran ska avnjutas.

Hitta ditt uttrycksmedel
Alla har sin story, sin historia, och kan vilja uttrycka sig. Men vilket sätt ska du uttrycka dig? Hitta ditt bästa sätt, ett sätt som passar dig. Sång, musik, dans, youtubekanal, skriva bok,  skriva dagbok som bara du får läsa. Det är inte alla som passar att sjunga på tv, det är inte alla som kan skriva en bok, eller laga mat på tv. Hitta det som passar dig.

Om du sitter på en historia som bara måste ur dig – hitta ditt uttrycksmedel

Handla på Systemsbolaget över disk ( Finns i Hötorshallen t ex) 
Att bli rekommenderad ett vin kan göra underverk för din “dryckeskultur”. Inte bara för vinet, utan för att du ser personalen i ögonen, och kanske på något sätt känner en annan njutning än att du bara gått din snitslade bana på ditt vanliga systembolag.  Du kanske till och med tittar ner i golvet och inte vill att någon ska se dig.

G:Sons resa
Kan ingen göra ett potpurri av Thomas G:son, hur han har sett ut under alla gånger han varit med i Melodifestivalen.  Det är nog ingen som varit med fler gånger än han?  Eller?  Minst 56 bidrag i melodifestivalen – Hallå. WOW. Flera år.

“Det onödiga Ullared”
I bland ser jag på tvprogrammet Ullared och nu skulle jag verkligen vilja se uppföljaren Det onödiga Ullared – ur ett miljö och hälsoperspektiv. Vill se interjuver med personer som är och har varit med . Tänk om flera av dem har Shurgards med Ullared grejer som bara står och tar plats?
Sedan vill jag ha sån här fakta:
Just nu syr 5697 barn i  under 15 år kläder som kommer att säljas billigt i Skandivaiens största varuhus
Just nu slänger 44676 personer saker från Ullared i soporna för de orkar inte med de längre.
Nu är klockan 20 och varuhuset stänger för dagen – 809999 personer känner sig lurade att köpa saker som de egentligen inte behöver, men de var billigt – så de slog till  ändå.

Vad säger ni, skulle det vara ett program att se på ?

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *