Hur 2020 blir det magiska året som du hoppas

Hej och välkommen tillbaka

Nu tänker jag skriva lite om hur du får detta nya år till att bli magiskt, på mina sociala medier skriver många saker som “nu får vi se vad 2020 har med sig” “2019 var ett skitår, nu måste 2020 levla upp”  ” Nu kör vi”  “365 nya möjligheter”

Direkt när jag läser detta ser jag ett par saker som förvånar  mig, häng med här:

1, VAD ÄR DET DU VILL SKA HÄNDA?  Många människor är inte tydliga och bestämda på vad som de vill ska hända. Om nu 2020 ska levla upp vad ska hända?  Många tror att allt det fantastiska ska regna över dig SEN.  Det är så tacksamt att inte behöva bestämma sig och ta för sig, det är enkelt och smärtfritt att inte behöva ta beslut. Men att lägga ditt liv i händerna på “ett år”

Sätt ord på vad du vill ha. Gör Beställningar. Om du anser att du inte är “värd” det du beställer hoppa till punkt

2, ATT VARA VÄRD. Många går runt i livet utan att känna sig värda det bästa, det främsta eller det som du drömmer om. Du är värd det allra bästa alltid.  Det här kan jag prata mycket om.

3, DITT SEN ÄR ETT RESULTAT AV DITT NU. Genom att aktivt styra och bestämma. Sätta tonen och ordningen för ditt år och faktiskt göra något NU bestämmer du. Döden kommer aldrig lägligt, det passar aldrig att dö, men folk dör ändå. Tänk så – man rättar sig efter det nya. Du måste rätta dig efter dina nya spelregler.

4, LIVET ÄR MAGSIKT och se det magiska varje dag.

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *