I DONT FUXXXING CARE

Jag bryr mig inte och lär dig att inte bry dig heller. Lär dig förstå vad som är viktigt för dig, viktigt på riktigt och som ger dig något.

När ska du bry dig och när ska du inte bry dig? Svårt att kanske sätta ord på exakt när och hur du ska bry dig – däremot kan jag ge några riktlinje och verktyg som du kan rätta dig efter.

Jag bara listar några tankesätt som hjälper mig, ta till det som hjälper dig

Checklistan:
Se helheten – om du inte ska bry dig vad ska du göra istället?  Om du bry dig vad blir det för resultat? Ångest, oro, väntan och längtan?

Vem blir nöjd?

Se nu till för allt i världen att göra saker som GÖR DIG NÖJD. Ingen annan. utgå från dig. Om du vill skapa en meditation till dig själv där du peppar och stärker dig själv innifrån -GÖR DET. Håll inte på med tvätt eller matlagning ( det kan visserligen vara en sak som gör dig nöjd det med, se upp bara att inte fastna i nevernedningstories.)  Om du gör enbart gör för andra i ditt liv, se över ditt mönster och vad och varför du håller på som du gör. Din chef kanske är en skitstövel eller din parter undermedvetet skickar ut signaler “där du ska hålla dig på din plats”   – BLI MEDVETEN. Snälla. Gör en reality check och tänk över vad du gör.  Och från och med nu ska du ut gå från DIG SJÄLV.

Träna din fysiska kropp!

Viktigt, viktigt att ta hand om dig. Se till att du är i kick ass form. Se till att du tar hand om dig. Det är viktigt för din självkänsla och ditt varande. Ja det kommer göra ont, men det är värt det – för du kommer gå om allt och allt som står i vägen för dig, både  bokstavligt och mentalt.

Tacksam och var är du påväg!

Det ENDA som du ska spendera tid med inne i ditt huvud är att fokusera på att vara tacksam och var är du på väg. Var vill DU med livet? Vart är du på väg. Tänk, visualisera din framtid, din fantastiska framtid som inspirerar dig och som stödjer dig i ditt liv. Ägna din  tid åt att leva in i detta. Hur mår du, vem är du? Hur lever du?  Om du i ditt huvud har en fantastiks podd med hundratusentalas lyssnare – skapa podden redan idag. ( När annars?)  Ok?  Om du är en inspirerande föreläsare planera din föreläsning redan idag ( När annars?)  OK? Ta inga med bedövningsmedel – döden flåsar dig i nacken – vi kan ju alltid hoppas på ett långt och lyckligt liv men det finns inga garantier att du kommer vakna upp i morgon.

Bry dig inte
Släpp det! Snälla. Skit i andra människor om de inte hjälper dig. Ödsla inte din tid och ditt liv med att älta och dras med negativa tankar och känslor. Du är viktig.
“mitt liv är för värdefullt än att slösas bort genom att vila på soffan hela dagen”

Jag bryr mig inte om andra flyr en verklighet, om de använder bedövningsmedel för att slippa känna efter. Jag är smart, jag gör saker som jag växer av.  Jag tar inga saker förgivet – jag vet att det krävs jobb både att stå i mot nejsägarna och att orka göra vad som krävs. Jag är fast besluten att göra vad som krävs för att jag ska leva mitt liv fullt ut.

Jag älskar mig själv

Jag älskar mig själv fullt ut för den jag är. Jag gör handlingar för mig själv och som sedan andra får ta del av. Jag förstår att jag är viktigast i mitt liv är ett winwin energisystem 

Jag förstår vem jag är och flyr därför inte mig själv.

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *