Innercise och övning för att få mer pengar.

Jag lyssnade med ena örat i går på Brain – A- Thon och fastnade för ett ord “Innercise” alltså att omprogrammera hjärnvägarna ( dvs “vägarna som våra hjärnceller åker på”)  och lära sig tänka annorlunda.  Eller “rätt” beroende på  vad vi är födda med. Vilken är din Story? Vad bär du på? Vilka värderingar, präglingar, normer och tankesätt bär du på, medvetet och omedvetet.

Ska man bry sig om vilka tankar vi tänker? Varför?

Bli medveten om vilka tankar som styr dig. Vill du bli styrd av dem? Har du en begränsning i ditt tänkande, limited belives, som hindrar dig att leva ditt liv full ut?  Då styrs du av dina tankar, vare sig du vill det eller inte.  En begränsning kan vara “det är inget för mig”  “Rika människor är egocentriska och det är inte vi”  ” Jag är för gammal, för ful, för ung, för fattig, för rik…”
En begränsning styr dig, styr dina tankar, dina känslor och till sist ditt beteende.  En tanke som begränsar dig i livet. En tanke som stoppar dig.

Vad kommer dessa tankar  ifrån ?

Från uppväxten, från föräldrar, från Jante-lagen, från skolan, från läraren, från tv, från andra, från landet vi bor i, från arvet och miljön och från allt vi sett, hört, förnimmat.

Innerciseövning för att få mer pengar:

Du ska nu programmera om din hjärna så att den tänker som du vill.
Change your story.  Det spelar ingen roll vad du har för erfarenheter eller förkunskaper. Vi börjar från noll.
Det sägs att man inte kan sitta på sin kammaren och tänka sig till mer pengar, och att man måste göra aktiviter – glöm inte att aktivt byta ut sina tankar är ett viktigt GÖRA , dock inte allt – en bra början som sätter in dig i en annan frekvens, en måste frekvens för att kunna nå sina mål. ( Genom att ha formulerat vad du vill ha – har du satt ett mål, ett fokus. Något att leta efter)

  • byt ut dina tankar
  • ta chanser / möjligheter när de kommer till dig, som ett resultat när du börjat byta ut dina tankar.

    Gör så här:
    Skriv ner den här meningen på ett papper, morgon, middag och kväll

  • Jag behöver     kronor  extra  i    ( t ex 40 000 kr i oktober)
  • Med de extra pengarna vill jag  ( hyra ett hus med havsutsikt och stor pool i Antibes för min familj under december) 

Svara på frågorna och och skriv ner var specifik, så specifik du bara kan. Ha ett fokus.  Du ska alltså skriva samma svar på fråga 1 och  2 tre gånger om dagen, och fortsätta minst 1 månad – eller tills du börjar se, märka, resultat, chanser, möjligheter. ( Varför du ska skriva – för att då, enligt Brain -a thon – skickas elektroner till hjärnan och processen “fäster” snabbare )

Inga Ja, men ….. Du ska bara svara på frågorna, utan att lägga till några Ja, men svansar. Du ska inte ha några begränsningar i dina tankar. Inga alls.  Bli medveten och klipp bort alla Ja, men svansar… innan du börjar tänka tanken. 
Lycka till.

Ha en bra dag.

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *