Känslan av resultatet!

IMG_20160808_095551

Så här på sensommaren är det många som vill göra en förändring / skapa ett bättre liv/ bli snuskigt rik / köpa ett hus i Spanien.  Oavsett vad du vill så är det din KÄNSLA av resultatet som påverkar om du kommer nå ditt mål eller inte.

Exempel: Ditt mål är att bli snuskigt rik, så där onaturligt jätterik. Du vill bada i pengar som Joakim von Anka gör.

Tänk efter noga vilken känsla har du / eller ligger i ditt undermedvetna om personer som har så mycket pengar?   Om känslan är det minsta negativ kommer du aldrig dit.  Det är bara positiva känslor vi vill och kan uppnå.

Vilka värderingar / normer / präglingar har du som handlat om snuskigt rika personer? Är de egoistiska / självupptagna / giriga . Har du fått höra att de är snåla och skytsamma och “så är inte vi” .

Tänk noga efter vilka känslor du har till resultatet – det är nyckeln till om du kommer nå ditt mål! Är känslan av resultatet något som hela din människa vill uppnå ( = kropp+ själ + tanke+ känsla) .

Att bli medveten kan vara en nyckel att göra handlingar /agera kan vara det som gör det möjligt för dig.

Ett sätt att “göra” att knuffa undan den dåliga känslan genom att skapa bra känslor att ersätta med. Utsätt dig för något utmanande varje dag. Helst något som har med resultatet att göra.

Kom ihåg! Vi gör det tillsammans.  Du är aldrig ensam.

 

 

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *