Låter du vädret påverka dig?

Låter du vädret påverka dig? Låter du andra saker utanför dig påverka dig och hur du mår, känner, tycker och är? Jag säger så här – du är alltid värd det bästa, du är alltid unik och viktig, du är alltid den du är oavsett vad som händer runt omkring dig. Du ska stå stadigt även om det stormar, ok?

Du skall inte sitta och vänta på bättre väder för att kunna göra något. Du skall inte sitta och vänta på att solen ska skina för att kunna stråla, förstår du. Vädret ( och annat som händer utanför dig – såvida det inte är ett bra resultat som du själv skapat- är oviktigt)

Så vad gör man då när det regnar och man inte har någon lust?

Hitta bränslet som ger dig startfart. Att vänta på att bli inspirerad? Nej, du väntar förgäves. Lust och inspiration kommer när du börjar göra. Rörelse är nyckeln till allt välbefinnande.  Börja med att göra 10 huvud, axlar, knä och tå till att börja med. Se så. Upp och hoppa.

Använd det som finns!

Har du tänkt på hur maskar, insekter och larvar beter sig när det regnar?
Har du dansat i regnet för att sedan gå in och dricka varm choklad eller basta?

Du finns! Eller hur. Och all förändring kommer inifrån med andra ord spelar det som händer utanför dig mindre roll, men kan påverka såklart.  Du finns och du är viktig.

Ont i huvud av lågtryck?

Ja det är många som får – men istället för att tycka synd om dig själv, “ryck upp dig” ( hatar egentligen det ordet, men tänk på att LOA alltid funkar och att du drar till dig mer av det du känner)  Så det du egentligen bör göra är att ta en kopp gott te, sätta på en film du gillar, eller göra något annat som du gillar.  ( Du tänker att du inte har tid? , men hur mycket tid tar det åt att slösurfa på social medier)
Eller ännu hellre – lär dig om dig själv genom personlig utveckling. Skriv tacksamhet – det förändrar ditt liv.  ( Ärligt talat är du inte glad och tacksam över att du har tack över huvudet när det regnar och blåser?)

Save it for a rainy day?

Tänk att du alltid är du. Du är alltid en fantastisk varelse som är här på jorden. Ta vara på din tid. ( Ditt liv!)  Det finns ingen anledning att slösa bort sitt liv.
När det regnar kan man självklart göra inomhus aktiviteter. Gör något bara, bestäm vad du ska göra och gör det. Låt inte bara tiden gå.

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *