Loddo September 18

Yes box – Dags igen.

Grumme golvvåtmoppar – Dammråttorna hamnar i papperskorgen och inte i avloppet och smutsar ner. Bra där Grumme.  Jag är ju miljövän.  Tvättade handfatet med mina och funkar väl.

Smakis – Fatta galoppen, varför ha socker i när man inte behöver ha socker i alls?  Vad är det för fel på vatten. Oavsett vad det inte innehåller, nu vet jag vad smakis inte innehåller, det finns inga konserveringsmedel, inga sötningsmedel, inget aspartan med mera. Smakis blir folkligt och anpassar sig. jag undrar fortfarande varför jag ska vänja mina barn att dricka detta, när kroppen behöver VATTEN. Det enda smakis vill är att tjäna pengar? Sälja mer produkter?

Friggs – Majskakor med chiafrön, havssalt och nu även bovete. Återförslutningen ? Nja var tog den vägen?

Compeed skavsårsplåster Bra andra hudlager säger de som vet.

Luxurius Voulum THocablity – Schampoo? Volym. Mjuk. Skapar fyllighet i håret tvätt efter tvätt.

Colour Catcher  – Vem sorterar kläder efter färg och vem efter gradantal? Med en tvättmaskin är det väl smartast att sortera efter hur varmt kläderna ska tvättas och blanda färger. Känns som en helt onödig uppfining. Har fått en förut och den ligger lika fint kvar i förrådet, oöppnad och kommer snart till en återvinning.  Var slängs den bäst?

GUM – för effektiv rengörning mellan tänderna.

NIJJE – Äckligt med “mejerimat” som kan förvaras i rumstermeratur. Hur har nijie lyckats trollbinda en hel generation med deras produkter. Ytligtheten och fåfängan går före det sanna, äkta och naturliga.

Friggs majskakor med chiafrön och havssalt  i en praktisk portionsförpackning.

Nocco Medans Noccos ägare klappar sina händer förstörs jorden. Hur kan man 1) Ens vilja Sälja något som skapar kemikalitetunga    2 ) Sprida något som inte är sant, äkta och på riktigt.  Det är en självisk och egoisktisk handling att dricka Nocco.

Det kan inte bara vara jag som ser saker större än att det är viktigt att släcka sin tröst sockerfritt med lite BCAA. Det måste finnas fler kloka människor här i världen. Gå inte på allt. Våra vara annorlunda. Det är faktiskt väldigt beklagligt att detta är en stor succé. Mycket tragiskt.
Vi låter oss bli köpta av industrin och tycker att det är bra.

Här listar 12 påståenden om vad NOCCO egentligen är

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *