Steg 5 – Universums kraft

Steg 5

Dina tankar blir verklighet. Allt du tänker och känner skapas, manifesteras. När du tänker rena / ärliga tankar om dig själv, världen runtomkring dig kommer du få mer av den varan. Ju mer kärleksfull, ärlig, sann och tacksam du är mot allt och alla – desto bättre fungerar detta.

Tankar och ord är energi och allt är energi, det är intressant att se hur tankar påvekar våra kroppar. Om du är sur – hur påverkas din kropp? När du är “glad i hela dig” hur är din kropp då? När jag är glad utstrålar jag energi och attraherar andra människor, de vill vara med mig, folk kommer till mig. Jag är en person som andra vill vara med. Jag blir erbjuden saker, tjänster och annat. Universum fungerar på samma sätt.

Använd universums kraft på rätt sätt!

Gör så här:

 1. Bestäm dig! Vad önskar du?  Ett nytt jobb? Mer pengar? Bättre arbetskamrater? Ett hus vid landet?  Ett lönsamt eget företag?  Det är som att titta en postorderkatalog och beställa vad som helst. Vad vill du ha?  När du väl har bestämt dig, ändra dig inte. Orden har skickats och alla “moment” alla tillfällen, situationer som måste hända innan ordern når dig har redan börjat skapas.  Låt inget  begränsa dig i din beställning.  Beställ vad du vill ha, det finns ingen prislapp i universums postorderkatalog.

  ( Tankar som Jag har inte råd, kan inte, ska inte, är inte värd hör inte hemma här, och skadar din beställning.  Du får mer av det du fokuserar på. Vill du ha ett hus på landet, men tänker att du inte har råd kommer du inte få något hus vid på landet. Punkt )

  Hur som helst måste du bestämma dig och inte vela. Var fokuserad och mena det med hela dig. Mena vad du vill ha.  Du kan inte önska ett lönsamt eget företag samtidigt som en anställning.  Här får du bestämma dig och tro på dig själv. Om du vill ha en anställning och ett lönsamt eget företag tror du inte på dig själv och din förmåga. Utan behöver en anställning som trygghet.

 2. Önska! Sätt ord på vad du önskar dig. Var konkret. Vill du ha kunder till ditt företag, glöm inte att be om betalande kunder, annars få du gratis kunder. Skriv ner, lägg i ett kuvert som du eldar upp eller säg högt:
  Käre universum,  Jag önskar mig……, med tacksamhet och kärlek din vän, ( ditt namn)
 3. Glöm bort! När du skickat din beställning kan du glömma bort den. Gå inte in och ändra, då blir det bara knas.
 4. Lita på processen. Nu är det bara att vänta. Lita på processen.
 5. Det kan komma hur som helst, var som helst, när som helst. Ta emot. Din beställning kan uppenbara sig hur som helst, var som helst och när som helst. Som ett telefonsamtal, som en lapp på en anslagstavla, ett mail, du får något av en kollega är precis vad du önskar, och kollegan hade ingen aning om vad du önskat dig. Ha ögonen öppna.
 6. Hur lång tid tar det? Vissa saker tar längre tid att få fram, lita på processen, vet att du är värd. Att få en kaffe går i regel fortare än att få en bil. Men det behöver inte vara så. Om du gör vad du ska, var tacksam för det du har, någonsin har haft, var kärleksfull och snäll mot dig själv och andra, så gör universum sin del av uppdraget.
  Ibland ser man inte erbjudandet när det kommer,  eller tänker så tänker du att erbjudandet inte var riktat till dig, du kanske inte vågar eller har tid just då.
  När jag tänker efter så kommer jag på flera tillfällen då jag blivit erbjuden det jag önskat, men inte förstått förrän i efterhand,  ibland gick de för fort – jag hängde inte med. 

—————————————————————————————————————————————-

Allt du någonsin har fått, upplevt och varit med om är resultat av dina tidigare tankar och känslor. En vanlig tanke är att många fokuserar på det som de inte vill ha och ägnar massvis med tid åt det, en tanke som “jag får ju bara såna här lågbetalda skitjobb” eller “jag behöver bara  tjäna 5,000kr i månaden, jag klarar mig på det”  Dessa personer kommer att få mer skitjobb och aldrig tjäna mer än 5000 kr i månaden. Det är ett faktum.

Vad du tänker om dig själv är det du får mer av. Har du en begränsad tro på vad du är värd, eller vad du kan, ska, få göra? Många i Sverige är uppvuxna, läs nerryckta, av Herr Jante.

Kapitel 6 “Vad hindrar dig” i Självcoachingskursern – handlar om hur vår begränsade tro på oss själva påverkar oss. Vad som påverkar och om det undermedvetna – ger även några idéer på hur man kan komma förbi det.

Lycka till!

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *