Loddoboxen April

 

thumbnail_20170425_190553

I slutet av april kom loddo boxen. Loddo är en prenumationstjänst där du får produkter till hemmet för att underlätta vår vardag och utmanar våra gamla vanor. Boxen är fylld med inspirerande produkter för hela familjen.

Aprilboxen innehöll:

Weleda Evening Primrose – Ett serum för spänst och lyster. Serumet stärkte och revitaliserar mogen hud.  Jag fattar fortfarande inte var det är för något, ska jag ha det runt ögonen eller i ansikte. eller på händerna?  Ok…. nu läste jag – det är ett revitaliserande ansiktskoncentrat så till ansiktet -CHECK – Mycket doft i produkten, typiskt Weleda.

Colgate – Maxwhite White & Protection  – Tandkräm alltså 😀 Nja, jag har inte fått vitare tänder och tuben är redan slut. Men kanske går bättre för någon annan.

Palmolive Naturals Camilia oil & Almond – Att tvätta kroppen med när man duschar. Ska göra kroppen härligt återfuktad och ge en förförisk doft sägs det i bladet. Mmmm…

Tant grön Cashewnötter  – För oss storkonsumenter av cashewnötter och helst köper på bulk var det här ett litet snack. Gott, bra, men vad har man så nåra nötter till? Det räcker ju inte till mjöl, till mjölk, till botten till kakan.

Softan Perfumed Freshness  Jag är en miljövän och skulle aldrig tvätta mina kläder i sköljmedel. Så ge mig ert bästa tips på var jag slänger denna produkt så att den gör minst skada på miljön?

Eat Natural – Bars  – Den här gillar jag, Mycket. Min favorit i hela boxen.

Ticket Vocher  –  200kr i presentkort på Ticket. Bra om man ska på resa, och det ska ju våra vänner så de får kupongen. En kupong med 1 månads giltighetstid så om ni ska köpa resa måste ni bestämma sig fort.

Värdet på april boxen var 532kr ( + 200kr)

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *