Jag är nyfiken men behöver veta mer…

Boken  bygger till största del på din passion, din längtan och din intuition. Du lär dig lyssna och följa din intuition på ett bra sätt. Du lär dig göra mer av sådant du mår bra och växer av och när du gör det märks det och du kommer attrahera personer som du växer och mår ännu bättre av att vara med.

Alla principer och lagar som boken bygger på är uråldriga och har fungerat  i generationer. De är universella, dvs fungerar för alla oavsett utgångspunkt och följer du principerna kommer du att lyckas. 

Det går ut på att skapa medvetenhet om vad man gör och varför. Vad som är bra för just dig. “Du behöver rädda dig själv innan du kan rädda andra.”

pexels-photo1
Gå inte miste om livet genom att göra som alla andra gör! Du är unik, dina unika egenskaper måste få komma fram.

Du lär dig att svaren finns hos dig själv och inte hos Google och får modet att våga följa den.

Kursmodulerna är i helhet:
1) Tro på det & intuitionen
2) Din längtan, din passion
3) Älska dig själv & var dig själv
4) Energi ( Tänk Internet of things, om du gillar det)
5) Våga vara annorlunda
6) Vad hindrar dig? Var inte blyg
7) Rörelse & Kickoff
8) “Ja men…..” ( Ursäkter)
9) Helheten & Pengar ( Passiva och aktiva inkomster)
10) Bli ren

I varje modul ingår det övningar, både snabba och långsamma. Snabba övningarna är tillför att väcka till tankeverksamhet och ändra på ditt mindset.  De långsamma kräver mer eftertanke och engagemang.

Ju tidigare du tar till dig den här informationen och blir medveten,  desto mer tid har du “på andra sidan” där du njuter, lever och verkligen är dig själv till 100 %.

Share This: