Du kan också tjäna passiva inkomster! Lär dig hur:

 

Tjäna pengar utan att arbeta, är det möjligt? 

Du har kanske hört talas om begreppet passiva inkomster, här reder jag ut vad det är.  Även du kan börja tjäna passiva inkomster. Du kan tjäna hur mycket pengar du vill. Utan att arbeta särskilt mycket.  Längre ner i texten ger jag dig tips på hur du kan tjäna 4% ( i veckan) av ditt insatta kapital + bonus och provisioner. SNABBA RYCK den 11/ 4 ändrar regler och det blir mindre fördelaktigt.

Vad är passiva inkomster?
Passiva inkomster är inkomster som kommer in på ditt konto fast du inte aktivt arbetar. Passiva inkomster är oberoende om du är sjuk, är föräldraledig eller inte kan göra ditt jobb på annat sätt.  Det spelar ingen roll. Du tjänar pengar när du är på semester, när du sover eller när du handlar.
Det är inte så att det regnar pengar över dig, om du  inte gör en aktiv handling först. Läs mer under passiv inkomst – några exempel.

Aktiva inkomster
Tillskillnad från aktiva inkomster där du aktiv måste utföra en handling, t ex gå till jobbet , ha en arbetstid där du byter din tid mot pengar. Aktiva inkomster är den absolut vanligaste formen av inkomst i Sverige. Många har bara en inkomstkälla och är helt beroende av den, om du är frånvarande från jobbet på grund av sjukdom eller vabb syns det tydligt i lönekuvertet.

 Passiva inkomster – några exempel
Det finna många typer av passiva inkomster, de allra flesta bygger på att du gör en aktiv handling först och sedan får pengar.

Några exempel:

 • Skapa något som du säljer via nätet t ex en e-bok, en app, ett digitalt program,  en ljudfil,  en utbildningsvideo, i princip vad som helst går att sälja via nätet. Du gör något först, lägger upp det på nätet på något sätt, gör reklam och säljer via din hemsida.
 • Klicka på reklam –  det heter inte så “påriktigt” men det är vad det handlar om. Du tjänar pengar på att klicka på reklam. Det är ett jobb som tar 10-15 minuter om dagen.  Det finns olika “aktörer” och investeringen för att vara med är olika. De här företagen är ofta utländska. Många tjänar bra med pengar på detta. Hör av dig om du vill ha mer information.  ( kontakt uppgifter – scrolla ner)
 • Fysiskt silver – Låt inte dina pengar vara på banken, ( på grund av dålig ränta och Bail-in-avtalet, dvs banken har rätt att ta  procent av dina pengar om banken får problem med sin ekonomi)  investera dem i fysiskt silver istället.  Silver som ädelmetal spås en ökad efterfrågan och att köpa in det är billigt.  Man använder silver inom dator / teknik inom sjukvården och som pengar / handelsvara. Vill du vara med i nätverket som investerar i silver – hör av dig till mig.
 • Investera i  t ex Bitcoin och eller betting – Här finns det många aktörer, om du är intresserad kontakta mig så kommer du rätt på en gång.  Det handlar om att du investerar, dvs lägger in pengar  i ett system. Du får en avkastning av din insatta summa. Brukar vara någon procent.
 • Investera i fastigheter – Du köper eller äger en fastighet som du hyr ut helt eller delvis. Oavsett om du hyr ut sommarstugan eller äger ett stort hyreshus i stan så är det passiva inkomster. Dina hyresgäster betalar till dig. Läs här tidningen Lands guide om vad som gäller när du hyr ut din sommarstuga
 • Internet  – Internet kan vara en källa till goda passiva inkomster. Ofta handlar det om reklam, affiliatelänkar, man kan tjäna pengar på klick via Google Adwords. Det finns olika vägar att tjäna pengar på internet och är du intresserad av just det – hör av dig till mig. Det här ämnet finns det tjocka böcker skrivna om – mycket att lära sig och att hämta.

Hur får du betalt
Lite beroende på vad du har för passiv inkomst, så tjänar du på olika sätt. Har du skapat något tar du betalt när personerna handlar. Du tar betalt via paypal, betalkort, via bitcoin.
Investerar du i fastigheter får du betalt när dina hyresgäster betalar dig månadsvis.
Klickar du på reklam får du betalt på ditt konto.
Silver köper och säljer du.

Börja smått
Det är knappt någon som blir rika över en natt. Börja litet och se hur det fungerar, därefter kan du sluta på ditt jobb om du vill det. Don´t quit your dayjob innan du har en stabil passiv inkomst. Till att börja med kan du ha de passiva inkomsterna som en extra inkomst. Sedan kan du tänka över hur du vill göra. Om du vill sluta jobba helt eller gå ner i tid.

Det finns inget tak
Du kan tjäna obegränsat med pengar via de passiva inkomsterna. Det finns inget tak. Hur mycket pengar vill du tjäna? Tänk att du är ekonomiskt oberoende, vad skulle du göra då? Du kan ha hur många passiva inkomstkällor du vill.
Vill du tjäna pengar som anställd är det vanligaste att du får spendera ännu mer tid på jobbet, jobba kvällar och helger och anstränga dig ännu mer. De passiva intäkterna fungerar på precis motsatt sätt.

Hur börjar jag?
Visst låter det intressant. Tänk dig att kunna få pengar utan att jobba. Vilken lyx. Är det ofattbart? Nej, det fungerar faktiskt. Även du kan göra det. Du kan börja nu.

Gör så här:
Sätt över 1-10 % av din lön på ett särskilt sparkonto. Innan du börjar betala dina räkningar.  Det är ditt “investeringkapital” ofta krävs det en startsumma pengar för att kunna sätta igång och investera i de passiva inkomsterna.

Vill du ha mer information om hur man kan tjäna 4% i veckan + bonus + provision?  Det är ett norskt företag som handlar med betting och bitcoins, men ingen förlorar, alla vinner. Du sätter in en summa pengar i dollar som sedan förökas varje vecka. Jag skickar gärna mer information via mail om du är intresserad. hej@annaledberg.se SKYNDA DIG, OM DU ÄR INTRESSERAD- DEN 11 / 4 ÄNDRAS VILLKOR
Här kan du läsa mer och skriva upp dig.  Vad kostar det att vara med? Liten kostar 495dollar, Mellan 995 dollar och stor 2995 dollar  ( Dvs cirka 4207 kr , 8457kr och 25400kr )

Jag skickar all information du behöver, om du anger vad du vill veta mer om. Det är ett stort område och det är onödigt att skicka ut information om saker du inte är intresserad av.

hej@annaledberg.se

Lycka till!

Share This:

2 reaktion på “Du kan också tjäna passiva inkomster! Lär dig hur:

 1. Mattias Berglund

  Hej!

  Jag vill gärna läsa mer om “Klicka på reklam”.
  Den aktiva biten förstår jag var uti består den passiva inkomsten?
  Investering? Vad används den till?

  mvh Matte

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Hej Matte

   Nu var det länge sedan jag gjorde just detta. Ja, det handlar om investeringar som du lägger in i olika projekt. Jag är inte så aktiv längre med detta. Jag har inte sett något som gör detta nyligen och kan inte personligen längre rekomendera denna form.

   Hälsningar

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *