Frågor och svar

Vad är det här?
En bok i 10 ( +2)  kapitel där du lär dig hitta din passion, du kommer förstå vad som är rätt för dig att göra. Du lär dig även mer om livet, om energier, varför det är bra att vara annorlunda, och varför du bör bli förbannad på din livssituation.
Dina förutsättningar spelar ingen roll. Alla börjar från början.
Boken innehåller en liten lektion och sedan övningar. Snabba övningar  –  som du lätt kan använda dig av i din vardag och långsamma övningar som kräver mer eftertanke och engagemang.

Boken är komplett så att säga. Du ska bli rik på att vara den du är.

Är det en kurs eller en bok?
Det är både och. Jag skriver på Stora Livshandboken (SLH) dvs en bok. En “tegelsten” – ur boken föds kurser, flera där alla bygger på att vi har en livsuppgift, en mening. Det är grundbulten. Jag började skriva boken 2014 någonting på allvar.
Nu har jag lyft ut information och gjort till kurser på bloggen.
Själva boken finns inte ännu i handeln, men för att påskynda processer med mera går det snabbare att göra kurser ur samma information.
Det jag skriver på är en livslärobok och bloggen är en förlängning av den.

Just nu finns
Jobba lagom – en checklista för nyanställda
4 vägar till din sanna livshälsa 
som kurser

Så småningom kommer:
Hitta din livsuppgift och få modet att göra det
Hur ska jag få råd?

Varför är det något för mig?
Om du är minsta lilla trött på ekorrhjulet, att placeras i fack, aldrig känna sig fri, du söker något annat, men vet inte vad är det här kursen för dig.
Här beskriver jag också varför vissa personer har tur och andra känner sig otursförföljda.
Alla människor förtjänar att leva ett rikt liv.

Jag har ett OK-liv,hus, trevlig partner, ett heltidsjobb, bil, fem veckorssemester… Låt någon som har det sämre ta min plats
Vill du inte ha ett liv som är helt jävla underbart? Vill du inte njuta av varje sekund. Du är värd att ha ett underbart liv. Självklart är även du värt att ha det bästa ämnat för dig!

Var är skillnaden på den kurs i personlig utveckling och andra, jag har bokhyllan fyll av själv-hjälps-böcker?
En stor skillnad är att kursen är fylld av övningar och att du “tvingas” göra övningarna. Jag ger dig inspiration och kraften till den “startfart” du behöver för att verkligen göra den förändring du förtjänar. Du är kraften, du måste hitta kraften och bara sätta fart. Att göra något är nyckeln och att se / ta vara på tillfällena när de dyker upp i ditt liv.

Vill du ha mer frihet och energi – då är detta något för dig. Vill du lära dig andra, smarta sätt att tjäna pengar – då är detta kursen för dig.

När ska du göra övningarna?

Om man vill något tillräckligt väl finns det alltid tid. Vissa övningar kräver mer engagemang än andra. Men jag rekommenderar att du gör övningarna i samband med kapitlet du just läst.

Tänk om det innebär måste göra något som jag inte vill? Jag vill ha snabba bilar, lyxiga handväskor och äta skaldjursplatå varje dag. Leva i lyx! Inte i biodlare i en småstad.
All konsumtionslyx är något som våra egon älskar. Och visst är det härligt att spendera pengar. Absolut. Men tänk om det är det du egentligen inte vill, om man “skalar av allt” och kommer till din innersta längtan så kanske det är biodlare du ska bli för att bli lycklig och leva till 100%. Ett kapitel handlar om att Bli ren och verkligen förstå vad som är egot och vad man egentligen vill. Klart man ska ha saker, men låt inte sakerna ta över dig. Låt inte sakerna styra ditt liv.

Finns det några bieffekter av boken?
En vanlig effekt är att du bli piggare, känner livslust, tar vara på livet, inte stressar runt. Lika vanliga bieffekter är att du kan gå ner i vikt, du får bättre ork. När man får redan på den underliggande känslan bakom problem lossnar mycket av ens ovanor.
Det är saker som bara händer och som är trevliga bieffekter av att gå kursen.
Du kommer också förstå vad som är viktig för dig och ägna tid åt det. Göra mer av sådant som gör dig lycklig.

Jag vill att du ska förstå livet som helhet och att du tar vara på det innan det är försent.

Share This: