Självcoachningskurser

Då jag vurmar för den enskilda människan så är alla kurser riktade till var och en av oss som är människor. jag vill att vi ska få det bättre från grunden. Må bra på riktigt.  Leva sant mot oss själva i enlighet med den vi är. Alla människor förtjänar att leva ett rikt liv och ha hälsan.
Alla priser är inklusive moms, då jag riktar mig till människor inte företag.

Köp alla kursen genom att maila till hej@annaledberg.se

BLI TESTPERSON TILL SLH

Det här är en unik möjlighet att få vara del av en skapande process, ett kreativt och magiskt lärande  i konsten att vara den man är.  Jag har fått ett bokkontrakt på SLH och söker dig som vill vara med på påverka innehållet, prova övningarna och vara med om något magiskt.

SLH är uppdelad i 10 + 1 kapitel och du köper in dig i kapitel 0 . Det är en livslärobok som kommer att förändra ditt liv på alla sätt och vis.
Det här kräver närvaro och delaktighet av dig men det är det värt. Livet är inget man “sitter av” och väntar på att det ska ta slut. Du lär dig massor.
Vänd rädsla mot trygghet, kärlek och tillit tillexempel.  Tro på dig själv och att kärleken till dig själv a och o.  Att vara den man är, och leva efter det man vet är ingen egoistiskt handling utan ett win-win energisystem där alla vinner.
Få modet att vara den du är och därmed sluta kämpa.
SLH är Stora Livshandboken och du lär dig om livet, omkullkastar allt du tidigare har lärt dig.
It´s all in your mind och det är nyckeln till ditt lärande.

Du ska vara hemma och vara den du är inte vara hemma och vara arbetslös. Lär dig skillnaden.

Här kan du läsa mer om detta, detta är enormt stort och mycket. Men blir inte avskräckt, förstå att livet är magiskt och att allt är möjligt.

Efter den här “kursen” har du förändrat ditt liv ! Du lär dig se på dig själv för den du EGENTLIGEN ÄR och ska vara. Du lever sant mot dig själv på alla nivåer i ditt liv. Du har höjt din energifrekvens har har lättare att ta emot saker som kommer till dig.  Och viktigast av allt är att du lärt dig skita i saker som inte betyder något för dig.
Värt att betona är att detta inte är en kurs utan beskrivning av ett levnadssätt som du i all framtid ska anamma. Du är så att säga “inte klar” bara för att du suttit av tiden hos mig, utan det är då det börjar. BTW, jag kommer märka om du inte menar allvar, eller vill detta. Så sluta slösa bort din tid. 

Priset  för detta:  2500kr ( Om du vill fortsätta gå resten av boken tillkommer 1000kr per kapitel)  OBS! SNORBILLIGT och priset kommer att höjas allt eftersom.

Vad ingår:

  • Modul 0
  • Doctors order – du får skapa din egen doctors order
  • Videosamtal  med mig, din coach 1 gång i veckan i en månad. Gruppsamtal är bra för dynamiken!
  • Du får givetvis boken när den är tryckt. Bok 1  ( Det kommer att bli tre böcker allt som allt, eftersom hela SLH är över 1000 sidor och det blir för mycket att konsumera på en och samma gång. Även för mig)

——————————————————————————————————————-

JOBBA LAGOM – EN CHECKLISTA FÖR NYANSTÄLLDA
En lista där man landar i sig själv och inte glömmer bort sig själv trots att man har fått ett nytt jobb. Det är lätt att man går all-in för att visa upp sin bästa sida på nya jobbet, vill visa sig driven och duktig. Här kommer du lära dig om du faktiskt inte ska göra så.  Varför? Du är alltid viktigast i ditt liv.
Meningen är att du ska kunna jobba lagom även på ett nytt jobb utan att känna skuld eller skam eller “som något dåligt”.

Det här är kursen som din chef inte vill att du ska gå.

Priset för denna kurs 2400kr

—————————————————————————————————————

JOBBA LAGOM ( FÖR ALLA)
Läs mer här

Skillnaden mellan jobbalagom kurserna är att  Checklistan är direkt inriktad till dig som har en nyanställning så att du inte tappar bort dig själv i allt det nya.

—————————————————————————————————————-

4 VÄGAR TILL DIN SANNA LIVSHÄLSA 4A – 4 aktiviteter att börja med.

Genom de 4 vägarna, stegen, riktlinjerna får skapar du en bra grund att stå på i din vardag.  Det är maten, motionen, motivationen och återhämtningen. Dessa kan du applicera i ditt liv här och nu. Du sätter scenen för ditt liv och varje dag sätter du dig själv i främsta rummet.
Den här kursen passar dig som vill få bukt på några ( eller flera)  envisa kilon, för dig som  vill känna att du styr och inte blir styrd i livet. Varje dag gör du bra saker för dig själv och därmed mår du bättre överlag – får en bättre livshälsa, balans.

Pris 2400kr

FRÅN VÄRKLIGHETEN TILL BÄTTRE TIDER PÅ 7 DAGAR  ( OBS PAUSAD JUST NU)

Till dig som kämpar i en värklighet som du egentligen inte vill vara i. “Det är väl Ok….”
Du lär dig sätta mål på vad du vill ha och på endast 7 dagar  ändrat ditt fokus i livet. Du ska sluta kämpa och börja leva.
Det är en quickfix som ändå ger bestående resultat. Kom i håg att kursen inte är över bara för att de 7 dagarna gått, du måste fortsätta ge och ta för att skapa fler resultat som du vill ha.
Jag öppnar dörrar men du måste göra det som krävs.

Pris 1000kr

Share This: