Självcoachningskurser

Då jag vurmar för den enskilda människan så är alla kurser riktade till var och en av oss som är människor. jag vill att vi ska få det bättre från grunden. Må bra på riktigt.  Leva sant mot oss själva i enlighet med den vi är. Alla människor förtjänar att leva ett rikt liv och ha hälsan.
Alla priser är inklusive moms, då jag riktar mig till människor inte företag.

Köp alla kursen genom att maila till hej@annaledberg.se

BLI RIK PÅ ATT VARA DEN DU ÄR

Två delar:

  1. Vem är du och få modet att göra vad som krävs
  2. Pengar – hur kan du tänka när det gäller pengar.

Du lär dig vem du egentligen är, och vad som du ska göra i livet. För många är det meningen med livet. Du lär dig vara sann mot dig själv.
Jag går igenom:
Egot, själen
Vad du vill och vad du egentligen vill – vad är det för skillnad
Autopiloten och sanningarna – hur undermedvetna sanningar egentligen bara är lögn. Vad är “sanningar” och vad har det med dig att göra?
Jobb och utbildning och egen meningsfullhet
Vad menas med att jobba?
Du lär dig vad olika verktyg för att ta reda på vad du vill egentligen och vad som bara är ett resultat av andra

Du lär dig olika sätt att hitta sitt mod och att gå från att veta till att göra
Din bärande grund – att älska sig själv. Selflove är det sexigaste som finns. Inget högmodigt fint.
Du lär dig om brist och tillgång och vad det är.
Lagen om attraktion

Pengar
Del 2 handlar om pengar, för många anser att de inte kan, vill, det går inte för de har inte de ekonomiska förutsättningar för att göra som de vill….
Du lär dig tänka större och jobbet som enda inkomst
Om det inte växer pengar på trädet, måste du plantera om trädet. Så är det. Du lär dig plantera om trädet  – dvs skriva om dina sanningar.

Utbildningen sker på distans och via mail.
Programmet skickas ut med jämna mellanrum.

Efter den här kursen har du förändrat ditt liv ! Du lär dig se på dig själv för den du EGENTLIGEN ÄR och ska vara. Du lever sant mot dig själv på alla nivåer i ditt liv. Du har höjt din energifrekvens har har lättare att ta emot saker som kommer till dig. 

Priset  för detta: 9 999kr

 

JOBBA LAGOM – EN CHECKLISTA FÖR NYANSTÄLLDA
En lista där man landar i sig själv och inte glömmer bort sig själv trots att man har fått ett nytt jobb. Det är lätt att man går all-in för att visa upp sin bästa sida på nya jobbet, vill visa sig driven och duktig. Här kommer du lära dig om du faktiskt inte ska göra så.  Varför? Du är alltid viktigast i ditt liv.
Meningen är att du ska kunna jobba lagom även på ett nytt jobb utan att känna skuld eller skam eller “som något dåligt”.

Det här är kursen som din chef inte vill att du ska gå.

Priset för denna kurs 2400kr

JOBBA LAGOM ( FÖR ALLA)
Läs mer här

Skillnaden mellan jobbalagom kurserna är att  Checklistan är direkt inriktad till dig som har en nyanställning så att du inte tappar bort dig själv i allt det nya.

4 VÄGAR TILL DIN SANNA LIVSHÄLSA

Genom de 4 vägarna, stegen, riktlinjerna får skapar du en bra grund att stå på i din vardag.  Det är maten, motionen, motivationen och återhämtningen. Dessa kan du applicera i ditt liv här och nu. Du sätter scenen för ditt liv och varje dag sätter du dig själv i främsta rummet.
Den här kursen passar dig som vill få bukt på några ( eller flera)  envisa kilon, för dig som  vill känna att du styr och inte blir styrd i livet. Varje dag gör du bra saker för dig själv och därmed mår du bättre överlag – får en bättre livshälsa, balans.

Pris 2400kr

FRÅN VÄRKLIGHETEN TILL BÄTTRE TIDER PÅ 7 DAGAR

Till dig som kämpar i en värklighet som du egentligen inte vill vara i. “Det är väl Ok….”
Du lär dig sätta mål på vad du vill ha och på endast 7 dagar  ändrat ditt fokus i livet. Du ska sluta kämpa och börja leva.
Det är en quickfix som ändå ger bestående resultat. Kom i håg att kursen inte är över bara för att de 7 dagarna gått, du måste fortsätta ge och ta för att skapa fler resultat som du vill ha.
Jag öppnar dörrar men du måste göra det som krävs.

Pris 1000kr

Share This: