Om mig

Jag jobbar brett och holistiskt, som jag ser det måste vi se helheten för att vi ska fungera som människor.

I mitt privata tänk ingår detta som värdegrunder:

1) Maten – Ekologiskt, klimatsäkrat och med högt NPT ( näring per tugga, det gillar alla småbarnsföräldrar)

2) Miljö – Vill göra samhället till en plats där allt som säljs, används och konsumeras är bra för oss, planeten och framtiden. Ogillar plast, besprutat och strålning. #wifinejtack

3) Motion – Motion / Rörelse borde var schemalagt på arbetstid. (Punkt)

4) Motivation – Själen. Den som inte lyssnar på själen kommer bli sjuk i kroppen.

Om personen bakom
Jag har jobbat med mycket men alltid känt att jag hört hemma någonstans, det har alltid fattats något, en viktig pusselbit. Ofta har det handlat om meningsfullhet. När jag jobbade saknade jag meningsfullhet – att jobba gav ingen mer mening än belöningen ( och för mig var det “bortkastad tid” – jag satt på jobbet och längtade efter något annat. Jag ville vara någon annanstans.) Längtade efter att dagen skulle ta slut så jag kunde gå hem. Jag var aldrig här och nu utan ofta någon annanstans i tankarna. Satt och väntade på att klockan skulle slå fem. Väntade på helgen, väntade på semestern.

Plötsligt slog det mig att jag spenderar mitt liv på att vänta. Det här är ingen liv som passar mig, jag vill mer. Jag ville bort från en plats där jag bokstavligen slösar bort mitt liv.

Var för upptagen för att jobba
När jag satt på mina jobb var det enda jag tänkte på vad jag skulle göra när jag kom hem, jag hade för mycket att göra hemma att jag inte hade tid att arbeta. Nej det handlade inte om att tvätta, städa, laga mat eller andra hushållsnäratjänster. Ja, visst längtade jag efter mina barn men min första tanke var inte att hämta hem den från förskolan jag ville skapa, producera material åt mig själv och åt andra. Göra meningsfulla saker som vi faktiskt kan ha nytta av.  Jag gör saker som jag vill ha först och främst och andra tanken är att den kan hjälpa andra.
Meningsfullhet
Jag tror inte att jag är ensam om att sakna meningsfullhet, att göra betydelsefulla saker som verkligen betyder något för mig och min familj. För alla och för vår gemensamma jord.

Är sambo och har två barn som går på en helt vanlig förskola.
Jag är helt partipolitiskt obunden och inte hellre knuten till någon religion. Kan hända att jag går i kyrkan någon gång kring jul för att det är fint och stämmningsfullt.
Jag är inte ute efter att pracka på dig någon tro, ( någon annan än tron på dig själv, din förmåga och din framgång) jag är inte heller ute efter att ”hjärntvätta dig med mumbojumbo.”
Att använda ord som själ eller själslig längtan är inget tecken på att man är kristen eller har kristen tro.

Boken är något som jag länge har arbetat på, det är år av forskning och iakttagelser om hur människan fungerar. Har haft detta i tankarna de senaste decenniet och nu äntligen förstått hur jag ska lansera och paketera all min kunskap.

Share This:

En reaktion på “Om mig

 1. Ulrika

  Hej Anna och Grattis🎁💐

  Du har vunnit en valfri självhypnos från Hypnotication spm vi hoppas du får nytta l glädje av 🙏💛

  Gå in på Hypnotication.com och välj ut vilken du vill prova och meddela oss så fixar vi kod till dig för gratis nedladdning

  Läs gärna igenom Vanliga frågor och säg till om det är något du undrar över 👍

  Önskar dig en fin kväll o ser fram emot att höra av dig.
  Kramar Ulrika & Fredrik ❤️

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *