Jobbalagom

Jobbet är inte livet, men många spenderar sina liv på jobbet därför har jag utvecklat detta koncept Jobbalagom. Jobba lagom så du får tid för återhämtning i vardagen. Många tar med hand om sina jobb än sig själva har jag märkt och i mina ögon leder det bara till dessa saker. Utbrändhet och Utmattningssyndrom. En sjukskrivning.

Livet är

Ingen tackar dig för att du har blivit sjuk av ett jobb. Ingen. Det är ett faktum, så duktiga flicka gå hem nu!

Ditt liv handlar om dig så se till att det finns plats för dig i ditt liv.

Trot om du vill men det är faktiskt den tid som blir kvar när du kommer hem från jobbet som är livet så använd DEN tiden väl.  Eller har jobbet tagit upp all tid, all ork och alla energi? Då är det hög tid att se hur du väljer att spendera dina dagar som utgör ditt liv.

Jag har några ståndpunkter i mitt tänkande:

 1. Jag är viktigast i mitt liv, jag älskar mig själv, helt och innerligt Det är min bärande grund. (Sen, långt ner på listan kommer jobbet)
 2. Its all in your mind! Vi är programmerade att vi ska jobba, vara duktiga och den programvaran går i gång på autopilot många gånger. Det är en del av vår sanning som finns i hjärnan.  Jag vill komma åt själva grundkänslan i den sanningen.
  Du ska ägna dina dagar åt det du vet att du ska göra. Är du sugen att kursen  “Bli rik på att vara den du är” släng i väg ett mail – till hej@annaledberg.se så får du vara med och utforma programmet på ett sätt som passar just dig.
 3. Alla människor har ett högre syfte. Ett mål och en mening med sitt liv. Gå inte miste om livet till förmån till en anställning.
 4. Jag menar att vi utbildar oss för att bli något vi inte är. Det kan många gånger vara underkastelse för vår sanna natur, slöseri med tid, och kanske till och med bete sig som ett offer. ( Läs med om vad jag tycker om jobb och utbildning under Frågor och svar här på sidan)
 5. Det kan ofta handla om självkänsla, självförtroende och veta vem man egentligen är och stå stadigt i detta – det har inget med en anställning att göra.
 6. Detta handlar om Soulfullness att leva och verka inlinje med vad du egentligen vill i livet. Din själsliga längtan.
 7. Jag tror att många lever livet utan att leva det på riktigt. De är vilseledda i Egotsväg och tror de hon gör är rätt, men för att leva fullt ut, äkta och på det sätt som det är meningen bör vi flytta upp en dimension och förstå vårt högre syfte.  ( Nej jag vill inte pracka på dig något mumbojumbo eller lura dig med Gud och Jesus grejer) Jag vill att du ska tro på dig själv.

Köp utbildningspaketet Jobbalagom i form av mail.

Så här går det till:

 • 2 gånger i veckan får du ett mail från mig. Jag, vet det går undan, men jag har så mycket viktig information som måste ut, snabbt. Innan någon annan blir sjuk, på grund av ett jobb som kan ersättas!
 • Priset för detta är 2400kr

Anmäl dig genom att maila till hej@annaledberg.se  – Märk gärna mailet med #Jobbalagomkurs
Du betalar via  tex swish eller banköverförning.
Alla kurstillfällen sker via mail. Du kan alltså vara var du vill när du vill lära dig om detta.


Breven innehåller:

Brev 1 Går du med raska drivna steg in i jobbdöden? Du får 5 punkter att göra för att du kan jobba lagom redan idag. Med gott samvete. Det ska kännas bra att gå hem från jobbet. Ingen skuld eller skam. 

Brev 2 Varför det inte är bra att älska sitt jobb? Lär dig skillnaden på att Älska sitt jobb och känna kärlek till allt du gör.

Brev 3 Ta hand om dig inte ditt jobb – Om inte du fungerar kommer inte jobbet fungera. Det är snart helt omöjligt att vara människa och även
Kvinnofällan – deltiden. Kvinnofällan = Den Enda Rätta. Så det är faktiskt ingen fälla, alls.

Brev 4 ”Jag måste ju jobba, annars har jag inte råd med….. ”
Hur du vänder ett Hur ska jag få råd påstående.

Brev 5 Ur ett samhällsekonomiskt perspektiv

Brev 6 “Nu har jag fått för mycket fritid weeee – rastlös!!!”   Vad ska jag göra om jag inte jobbar?

 

PhotoGrid_1486622667140

Kom i håg en sak – Inget jobb relaterat kan någonsin vara med värt än en människas hälsa!
Därför är det av allra högsta vikt att vi den här informationen kommer ut och att vi anställda lär oss varför det är viktigt att jobba lagom i alla lägen. Börja jobbalagom redan nu. Börja med att ta hand om dig.

Share This: