Älska sig själv – Igen! JA!

Det finns alltid något nytt att berätta inom den här kategorin och det finns inget mer sexigare än folk som älskar sig själv ( på ett sant och sunt sätt, aldrig egoistiskt)

 

Sluta vänta på att bli älskad av andra – de har dessutom svårt att älska sig själva.

Hur gör man då? 
Jag tjatar om detta, men kärleken till dig själv MÅSTE vara din bärande grund.

Jag älskar mig själv – alltså jobbar jag
(Jag vet att folk jobbar, men ta till dig en sak i taget och jobba mot detta som mål. )

  • För mig blir det bara fel och det är nästan en omöjlig ekvation, varför? Genom att arbeta “ger du bort din tid till en anställning” = du värdesätter inte dig själv på riktigt och sant.
  • Du påvisar dessutom din okunskap om personlig utveckling.  ( Om inte ditt jobb handlar om din personliga utveckling dina mål eller leder dig närmare din vision i livet är det bara slöseri med din tid oavsett hur mycket du tjänar eller vad än för kul saker du får göra)

ATT ÄLSKA SIG SJÄLV PÅ ETT SANT OCH SUNT SÄTT  handlar om att göra dig nöjd och som i sin tur blir ett win-win energisystem.

VAD GÖR MAN DÅ? VAD ÄR TYPISKT FÖR ATT ÄLSKA SIG SJÄLV?
För utom det faktum att du måste göra dig själv nöjd först, alltså innan du börjar med tvätten, städningen. Förstår du? Leder det dig närmare din livsdröm? Eller längre bort i från?

Man vet vad man behöver, eller lär sig och blir bättre dag efter dag. Vad man behöver egentligen. Du lär dig tolka din kropps signaler och går inte bara och vilar lite om det känns jobbigt. Du gör det som du och din kropp vill ha. Det kan vara att träna hårt, det kan vara att dricka gröna smoothies, det kan vara att meditera.

Andra faktiska saker man kan göra:
Säg tack och uppskatta din kropp som VARJE sekund vill dig ditt bästa. Förstår du vidden av detta?
Behandla dig själv som din bästa vän, vad skulle det vara? Hur skulle det gå till?
Om du älskar dig själv ska du inte har problem att göra det du älskar att göra, du ska även känna sig stolt och stabil när du gör.  Om du älskar att spela musik ska du kunna spela musik även en tisdag kl 14. Inte bara en fredagkväll. Inte efter ett par glas så att du kan slappna av och vara dig själv – om så är fallet: Var inte rädd, det händer inget farligt.

 

Varför tjatar jag om detta? 
För att när du älskar dig själv, när du förstår ditt egna värde och din unika storhet kommer du vibbrera en känsla som gör att andra människor lockas till dig. Du kommer automatiskt höja din frekvens och saker “blir lättare” du slipper kämpa.  Du slutar dessutom att “vänta” – Du vet ditt värde både i dig själv och andra runt dig. Tiden får ett annat värde när du sätter dig själv i främsta rummet. När du ser och förstår ditt värde smittas det till dig och andra.

Viktigt att komma ihåg:
När du älskar dig själv gör du dig själv nöjd och det gynnar dig som i sin tur gynnar andra. Energin stannar inte med dig utan sprids det är på så sätt som att älska sig själv blir ett winwin energisystem inte ett egoistiskt handlande.  Du vill dessutom sprida det du gör till andra.
En sak till som är viktig är att du ska tänka på sig själv först och sedan andra. Nej inte egoistiskt och detta går jag igenom i egots och själens väg. Hinner inte det nu.  Du är inget offer utan en tydlig ledare som sätter gränser och är tydlig med det. Det är lätt att det annars endast göra saker för andra och knuffa ner sig själv längst ner på dagens att göra lista.

Mer i samma tema:
Älska dig själv

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *