Det finns inget SEN…

IMG_20160808_222435

Till er som väntar på sen. Det kommer aldrig.  Din framtid skapar du i den här sekunden, genom dina tankar, känslor och handlingar. Lika attraherar lika så i framtiden kommer du få saker, handlingar som är lika som de signaler du skickar ut. Vare sig du vill det eller inte. Du får det du attraherar. De signaler du skickar ut får du mer av. Det fungerar hela tiden och alltid!

Tänk på:

  • Vilka känslor och tankar finns bakom när pratar om din framtid?   Menar kropp, tanke, själ och känsla samma sak?
  • Finns det någon bakomliggande tanke som kommer upp som stoppar dig, som du kanske inte vet om?  Tal: “Jag ska köpa en sommarstuga i Roslagen, där är det så fint….” tanke” jag ska ju iallafall inte göra det”    Den efterliggande tanke skjuts in som en projektil och förstör.  Tanken stannar allt och känslan som medföljer tanken är stark.
  • Känslan har starkare kraft en tal och tanke. Du måste vilja din förändring alltid inte bara en kvart om dagen. Känslan måste följa dig hela tiden. Den känsla som du vill ha mer av.  Det är inget skådespel där du tar av dig masken och sedan är föreställningen över. Du måste VARA känslan du vill ha. Hela tiden.
  • Var i NUET. Där finns bara nuet. Inget som har varit att älta och ingen framtid att grunna på.  Börja njuta av Nuet när du väntar på SEN….💚

Börja med

  • Observera hur du tänker, talar och känner. Vill de samma sak. Alltid? Som i exakt varje sekund?
  • Gå in i tanken att du får mer av det du fokuserar på. Vad får du då? Är det saker du vill ha mer av i ditt liv? Vad tänker du på nu? Vilken känsla ligger bakom tanken? Hur påverkar det dig?
  • Lyssna på dig själv när du talar framtid, mål, visioner.  Hur låter du? Mycket “Ja,men det går iallafall inte” “hur ska jag lyckas- jag som är så xxxxx”   Ta bort ord som förminskar dig och ditt varande. Ta även bort inte, bara och annat förminskande. Tråkigt för dig att säga det till dig själv och tråkigt för andra att behöva lyssna på någon som egentligen inte vill / kommer att göra något åt saken.
  • Börja med något lätt som är kul att göra och som skapar bra känsla i kroppen.  Försök knuffa ut och ersätta dåliga känslor. Upplev flow.
  • Utmana dig! Gör något läskigt varje dag. Upplev känslan “Vad bra jag var! “Minst en gång om dagen.

 

Kram alla soulwarrier där ute!


 

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *