Hur kan “Älska sig själv” ge pengar till mat och hyra?

Många gånger hör jag  att Älska sig själv  är medicinen till all tillfrisknad. Det är det absolut, jag håller med. Men många jag möter är skeptiska, hur kan älska sig själv ge pengar till mat och hyra? De tror mig inte – särskilt om man lever och verkar i “den bistra sanningen och ser verkligheten i vitögat”

Vi måste börja med att se det hela som en process, ett arbete som faktiskt tar tid. Nej du kan inte gå all-in på att älska dig själv dagen innan räkningarna ska betalas och tro att det regnar  över miljoner på dig. Så funkar det inte. Nej.

Sanningen bakom älska dig själv

Sanningen bakom att älska sig själv är att det höjer din frekvens och det som du vill ha finns i den frekvensen.
Men om man inte älskar sig själv, tror man inte det är möjligt för dig, du kanske inte anser att du är värd rikedom och överflöd. Då måste vi ändra din bild över dig själv, din självbild. Vem är du? Vad får du? Vad är du värd?
Om du anser att du inte är värd pengar kommer du inte att få några pengar – det är dig själv som stoppar dig.
Din självkänsla, din självbild och din tro på dig själv är ett resultat av vad du är van att höra och göra. Vad sa personer till dig när du var liten? Vad gjorde personer runt dig när du var liten? Vilka är dina “mantra?” Vad säger du till dig själv?
När du säger positiva saker om och till dig själv ökar du på sikt kärleken till dig själv, du ökar tron på dig själv och ditt självvärde. Genom att göra det lever du lättare i linje ( i rätt frekvens) med ditt sanna jag och allt blir möjligt för dig. Du slutar med andra ord att kämpa. Man blir så att säga FRI

Det är avgörande för din livshälsa att du älskar dig själv. Avgörande.

Hur gör du?
Det snabbaste och mest effektiva sättet är att faktiskt säga till dig själv i tal eller tanke som affirmationen:
Jag älskar mig själv för att jag….
Jag älskar mig själv, jag älskar varje cell som utgör mig
Jag är värd all lycka, jag är värd att tjäna pengar.
Jag älskar mig själv

Tala om för dig själv hur bra du är, hur älskvärd du är och ditt värde. Du kommer snabbt förändra dina undermedvetna sanningar och öppna upp för allt välstånd. Tro på att du förtjänar all lycka och välstånd. Mena vad du säger. Det är dina nya sanningar. Allt annat är bull.

Believe your deserve it and the universe will serve it.

Affrimera det som du tror på!

När du jobbar på det här sättet, du affrimerar sanningar hos dig. Du planerar om trädet och får därmed nya blad att växa ut. Du skapar en ny verklighet hos dig, faktiskt den enda sanna sanningen.
Du och ditt undermedvetna får samma kondis och förändringen blir accepterad i hela dig. Du får göra det du, det känns bra i hela dig, du lever i rätt frekvens.
I SLH skriver jag mycket om kompis med samma kondis och det är själv nyckeln till all förändring och det i sig bygger på att du älskar dig själv. Det är är STORT.

När du affrimerar måste det du säger vara sant för dig. Du kan inte affrimera 10000miljoner till att börja med. Det du affrimerar och säger som sant måste vara sant för dig, det måste vara möjligt för dig att få, vara eller göra det som du affrimerar.

Om du säger så här:

Jag älskar mig själv för att jag är så bra på att lackera bilar skitsnyggt och du inte alls kan lackera bilar så ljuger du för dig själv och hela processen slutar att fungera.
Eller  Jag älskar mig själv för att jag är kickass på att tjäna pengar – om du inte klarar av att tjäna pengar så ljuger du, du fattar. Du måste säga något till dig själv som är sant och som du tror på själv. Något som du vet är sant.

Men ju mer du affrimerar att du älskar dig själv och att du är värd allt desto snabbare går det, du kan se resultat redan första dagen, så fortsätt gör.

Varje gång en elak tanke kommer upp som vill förstöra för dig, så tar du din medicin:
10 sekunders affirmation om hur älskvärd du är, hur mycket du älskar dig själv och hur bra och fantastiks du är.

Hur kan det ge pengar till mat och hyra, då?

Hela processen är en resa som öppnar din frekvens, lär dig se ditt eget värde och din kärlek till dig själv. Du lär dig att se livet från ett annat sätt, du lär dig agera och ta action på ett sätt som du kanske inte vågade tidigare.
Svaret på hur är att du vill göra andra saker som är gynnsamma för dig och som för processen framåt.  Tänk att ordet hur inte heller går att förklara det är synkroniseringar som har hänt samtidigt och som du har glädje av. Tänk att du inte vet HUR glödlampan fungerar tänk bara att den fungerar. Förstå samma innebörd.

Du går från bristtänkandet till tillgångstänkandet och kan därmed få mer.

Du kommer att bli förvånad över vad du attraherar när du böjar älska dig själv.

Bilden kommer från SLH och så du kanske inte förstår alla uttryck och begrepp än. Bilden är talande ändå och passar bra i sammanhanget.

Fördelar med att älska dig själv

Det finns bara fördelar med att älska dig själv! Det är gratis och vi kan faktiskt skapa världsfred.
Du får ett starkare “Ytskydd” som en teflonpanna där negativa, saker, skräp inte fastnar och att du står stark och stabil i dig själv.

Du måste också komma ihåg att du mer du ältar det du inte har, desto mer kommer du få av den varan. Så varje gång en negativ tanke, en brist eller ett ältande kommer och packar på din uppmärksamhet så ta din medicin. Det vänder direkt. Om inte så ta medicinen igen. och igen.

Att älska sig själv och Tacksamheten
Att vara genuint tacksam ökar också din frekvens och ditt medvetande och slutar ta saker förgivet. När du är tacksam för allt du har lever du i överflöd och att älska sig själv och att vara tacksam kan givetvis användas tillsammans. Var genuint tacksam för det du har och älska dig själv. Det hjälper.
Var tacksam över att du har vatten i kranen att du har tak över huvet. Ju mer du sätter ord på det du älskar och är tacksam över desto mer kommer du få av den varan.

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *