Du är viktigast i ditt liv, vad menas?

Du är viktigast i ditt liv. Det är bara så. DU ÄR VIKTIGAST I DITT LIV. PUNKT. Du ska utgå från dig själv i alla lägen, alltid. Vad vill jag?  När du får det bättre får alla runt dig bättre, glöm inte det – det är alltså ingen egoiskt handling. Många behöver styrning och direktiv från dig. Genom att vara tydlig “Nej jag accepterar inte xxx”

 

Men vadå? 
Jag menar bestämt att om alla satte sig själva i främsta rummet kommer mycket av alla stressrelaterade åkommor och utbrända människor att minska radikalt. Vi tror inte att vi gör något fel när vi t ex arbetar men det leder oftast bara till att att vi bränner ut oss ( för någon annan skull) och blir sönderstressade och agerar vilselett i sekten samhället.

Tänk att du inte är viktigast i ditt liv om du arbetar. Tänk om det är sant.

Lästips:

När vi älskar oss själva skapar vi världsfred

Så här menar jag:

 1. Genom att arbeta utför du handlingar som leder till någon annan människas dröm, mål eller visioner.  Du ger bort av din tid för att skapa någon annan människa drömliv.
 2. Du är inte dig själv när du arbetar  – du agerar efter någon som du har utbildad dig för att bli
 3. När man förstår allt detta bli både jobb och utbildning bortkastad tid OM du vill agera utefter “jag är viktigast i mitt liv”
 4. Du skall bygga ditt liv runt vad som är viktigt för dig sedan ta en anställning runt det. Om du behöver, men genom att göra något som är viktigt för dig slappnar du av, har roligt och därmed drar till dig det du behöver.  Människor, pengar, “flyt” tillfälligheter, medmera.
 5. Var tydlig med vad du vill!  VAD DU VILL!  Säg ifrån, ryt till om du måste.  Ta ingen skit.

Jag MENAR INTE:

 1. Att man nu ska göra “revolt”  och skita i sitt jobb om man har ett
 2.  Att man kan sitta och dega hela dagarna
 3. Att man ska göra egoistiska handlingar som bara gynnar sig själv, det är precis tvärtom det handlar om.
 4. “Allt skita i allt” – du har fått din tid på jorden, använd den väl.
 5. Att man ska “göra det som är bäst för barnet” NEJ, NEJ; NEJ! Utgå från dig, vad vill DU. Lev inte halvtasikgt, ok, bara för att “det är bäst för barnet”  Barnen härmar dig och gör som du gör. Om mamma, pappa mår dåligt egentligen men låtsas må bra för att “det är bäst för barnet” så kommer barnen lukta sig lögnen och aldrig förstå vad som händer och aldrig bli hela de heller.

När du förstår att du är viktigast i ditt liv gör du saker för att hjälpa dig själv hjälpa andra.

Vem är man då?

 • Den du ÄR ligger bakom allt du har lagt på ( kanske för att skydda dig själv mot dig själv, och ditt “innersta väsen”) och det kommer fram bit efter bit när börjar jobba med dig själv
 • Detta visar sig ofta genom en talang, eller “något som är självklart med dig”
 • Det här är något man vet och som är lika självklart som att andas

Hur gör man då?

Beroende på vad du vill och vad man vet. Ofta är det lätt att prata om det man vet i tal eller tanke och kanske inför sina nära och kära. Men att ta steget utanför kan vara svårt för endel. Men gör det bara. Göm dig bakom en skärm om det känns tryggt.
DU FåR! Du har lika rätt som någon annan att göra av du vill.

Det är meningen att du ska vara viktigast i ditt liv!

Du måste ta för dig, du måste förstå att du är viktigast i ditt liv på riktigt, det är meningen. ( även om det känns fel, falskt och orättvist)  Förstå att du är värd det allra bästa alltid. Du kan äta kakan och ha den kvar.  Det är meningen att ALLA ska leva i överflöd, alltså meningen. Det är meningen att vi ska vara viktigast i våra liv. Det är meningen, även om det känns fel.  ( Tänk bara att du är vilseledd i EGOTS VÄG)  och då är det självklart att det känns fel.

Läs tips:

Egots väg – Det farliga egoistsiska tankesättet som bränner ut oss

Varför går det så lätt för den del i livet? 

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *