Vill du inte göra det idag så vill du inte heller göra det i morgon, eller?

 

Du består och åren går?
Du är likadan som förraåret, och året dess för innan? Och innan dess, och dess?
Du tänker att du vill ha något annorlunda och något bra, något spännande. Men du gör inget. Sitter och glor framför din skärm. Kanske låter dig förslavas av ditt wifi?

Nu måste vi prata allvar. Det som känns tungt och tråkigt idag kommer att kännas lika tungt och tråkigt i morgon, är det inte så? Det enda som händer är att skjuter allt framför dig. Och tillslut är du död liksom.

Nänä…

Gör dig själv till en Avatar och skjut dig själv fram i tiden, 6 månader, 1 år och 10 år.

Om du inte gör en förändring, hur kommer avataren, du må om 6 månader, 1 år eller 10 år?  Hur känns det? JA…. Alla människor är värda att må bra och leva sina liv fullt ut. Det är tillför alla. Inte bara för få utvalda. Även för dig.

Du är inte dömd att vara en looser för alltid, det är bara en inbillning i din hjärna. Res på dig, skaka av dig all skit. och stand up straight.

Du som avatar i framtiden – hur mår du? Är du ful, är du snygg, är du smal, är du fet….. Om du bara låter allting bero och vara som det är i dag – hur kommer du vara om 6 månader? 1 år?
Om du gör en liten förändring, något litet.

Det kanske räcker med att sluta med socker i kaffet, eller att du ska börja tycka väl om dig, eller att du ska starta varje morgon med en stretch i sängen innan du tittar på din telefon.
Ställ dig framför spegeln och säg: Jag älskar mig i 5 minuter till dig själv.

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *