Varför går det så lätt för den del i livet?

Idag tänker jag på varför det går så himla lätt för en del i livet medan andra bara kämpar och kämpar och kämpar och kommer aldrig framåt. Känslan av att ro i geggamojja.

Jag anser att det kan finnas flera förklaringar:

 1. Den personen är “i linje”. Kropp, själ, tanke och handling vill samma sak. Förändringen, eller det man ska göra är accepterat i kroppens undermedvetna och det är helt möjligt att göra. Du “får” göra det du ska.

  It´s all in your mind

 2. Personen har roligt och slappnar därmed av. Allt är skoj, många saker är även “en rolig grej”.  Personen behöver inte kämpa utan blir erbjudna allt. När vi slappnar av och gör en kul grej öppnar vi upp för energier att komma till dig. Du får mer av det du har roligt åt. Du attraherar mer saker att kunna ha roligt åt.  Du kan lura ditt undermedvetna genom att göra detta. När vi har kul slinker vi förbi grindvakten i hjärnan utan att hen märker det.
 3. Personen är i en tillåtande miljö. Miljö där du lever och verkar, är dina vänner pushande och stödjande eller lever du inte mijö där man inte orkar bry sig? Vilka personer lever du med?  Om ditt hem är en ångestborg blir det svårare för dig att först befria dig från ångestens kedjor –  för att sedan ha kul och slappna av. Den som gör ett försök att ta sig en ångestborg blir för matt och orkeslös för att kunna göra något annat än vila. Tips! Byt miljö.
 4. Personen verkar i “rätt dimension”, om det du vill ha är så nära, men du fortfarande inte kan nå det kanske du måste “byta dimension” – det gör du genom att förstå tacksamheten, bli nöjd, ( du måste bli nöjd för att kunna få mer)
  Den du ÄR är ett resultat av du får i livet.  Du får mer av det du är, det du känner och det du attraherar. För att verka i rätt dimension måste du kanske vara den du ÄR egentligen. Den du är egentligen bygger på att att du har kul och gör en kul grej. Tillbaka till punkt 2. Vi tar livet för allvarligt för ofta.
 5. Personer kanske inte tänker så mycket utan bara gör.
  Den som tänker för mycket rasar lätt utmed stora rädslolavinen och är hos soc och tigger pengar redan innan jag har hunnit säga något mer.

  Lästips:
  Hur mycket kostar det att byta livstil? 
  Skillnaden på vara nöjd och vara nöjd kommer förändra ditt liv
  “Jag är tillräckligt bra” Programmera om dig och förändra ditt liv för alltid. 
  Pengar – vår bärande grund

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *