Lever du eller överlever du?

Så okey, hur mycket av ditt liv verkligen lever du och hur mycket handlar om överlevnad?
Att överleva kan jämföras med känslan att hänga sig kvar vid kanten på båten som håller på att kapsejsa. Du vet att du kommer att klara dig, men bara det. Alltså klara dig, precis klara dig. Eller som dagar som går jämt upp med måsten och borden. Att leva på det här sättet är energi krävande och sliter faktiskt ut dig. Många i samhället är “överlevare” Man är i en annan energi när man överlever. Saker blir svåra, jobbigt och energikrävande och du kan uppleva att du inte har tid.

Jag vill hjälpa dig att börja leva och inte överleva. Jag vill hjälpa dig skapa energi åt dig så du får tillbaka lusten att leva, att göra meningsfulla saker och ha känslan att klara allt. Låta inget begränsa dig. Förställ dig att du har tillgång till all världens tillgångar. Alltså allt. Vad skulle du göra då?

Några punkter som hjälper dig leva:

1) Ägna tid åt din passion, alltså det du kan och vill göra. Gör det du älskar att göra!

2) Lär dig ALLT om du passion, du ska bli bäst på det du gör. Läs böcker, gå på föreläsningar, webinars med mera

3) När du spenderar sin tid med saker som ger dig något kommer du uppleva andra energier runt omkring dig, du får mer tid ( eller ägnar din tid åt “rätt saker”) Känslan som uppkommer i dig syns utåt och du attraherar folk som vill vara med dig, som vill hjälpa dig och så vidare.

Det får räcka för nu!

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *