Vanliga frågor

Här listar jag några vanliga frågor / påståenden som många har kring mitt tänk och mitt synsätt om livet

“Livet börjar när du kommer hem från jobbet”

Det här är ett större påstående en vad man först kan tro, jag menar ganska mycket med detta. Jobbet är inte livet – du utför, mot betalning, handlingar som leder till någon annan människas dröm mål och visioner. Jobbet har inget med dig att göra.  Du byter din tid (  = ditt värdefulla liv) mot pengar. Kommer du hem trött efter jobbet? Då låter du anställningen ta den bästa delen av ditt liv.  En mening med livet är att växa och utvecklas, du ska göra saker som ger dig energi att vilja fortsätta. Om du blir trött efter jobbet kan det ju inte vara meningen med ditt liv.  Tänk tvärtom! Sätt DIG i främsta rummet, inte anställningen. Ditt värdefulla liv pågår NU och så länge du lever. Inte sen ( för att du måste jobba nu!)

 

Hur kan jag tjäna pengar?

På flera sätt, men för det första anser jag att problemet ligger i hur du tänker, ser och förväntar dig energi runt pengar. Hur tjänar man pengar? Vad tänker / tycker du om pengar/ Växer pengar på träd? Eller inte. Är saker dyrt?  Tjänar man pengar genom en anställning?
Använd din skaparglädje och kreativitet och skapa något som hjälper andra och som ger dig energi att vilja fortsätta. Genom ordet HUR  förmedlas behovet av ett konkret sätt, men ofta  (alltid) behövs en varaktig förändring i ditt sätt att tänka och förstå. It´s all in your mind.

“Hopp och lek” – att inte ta livet på allvar, ta ansvar som vuxen

Att vara den man är och göra det man vet är att ta ansvar och ta livet seriöst PÅ RIKTIGT. På allvar, menar jag. Att jobba är att byta tid mot pengar och utföra handligar/ mål som leder till större framgång ÅT ETT FÖRETAG, och EN CHEF.  Tänk efter noga så vill du också andra saker. Det är att leva livet, inte att överleva. Vilket slöseri på ditt värdefulla liv. You are ment for something bigger Egentligen handlar det bara om okunskap.

Jaga inte (timmar), låt det du vill ha komma till dig

Säg vad du vill ha och låt det komma till dig, sluta kämpa.

Vem fan vill jobba, det är klart att man inte vill jobba juh – det gör man ju för att tjäna pengar!

Den här inställningen bevisar ju att jag menar allvar med det jag säger. Sluta slösa bort ditt liv.

Det här är fakta som du drillats med och marinerats med så länge att det blivit en del av dig, din bärande grund.

its all in your mind! 

Egentligen så är det enda som spelar roll är det som finns inne i dig, i ditt sinne, som du förstå världen, hur du förstår allt, hur man tjänar pengar, vad man gör, hur man gör, vilken sanning har du marinerats med sedan barnsben.  Det som styr dig är din undermedvetna förståelse. Punkt.  It´s all in your mind.

Välkommen till min värld, här får vi mer, här vill vi mer, här gör vi mer.  Vi älskar att leva varje sekund. Vi älskar livet, Vi lever som det är tänkt.

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *