It´s not okay, det är inte tillräckligt, snälla sluta tro att det räcker…

Så, nu till saken. Det är inte tillräckligt men samtidigt som det används frekvent som ett bra alternativ. det används för mycket och för lätt i dagens samhälle. Jag tror att det är okunskapen som gör att många köper sig fria från sitt ansvar. Sitt ansvar som förälder.

Att ta barnen till Youmpyard räcker inte som en bra och hälsosam livsstil, men bekvämt och lätt.  Föräldrarna är ju heller inte delaktiga utan sitter och väntar på läktaren….
Så nu är det sagt. Det räcker inte, det är inte tillräckligt.  Jag känner på mig att spammet kommer att komma och hatmailen kommer forsa in. Det handlar ingenting om att vara en bra förälder, snarare en ansvarsfullförälder.  Hallå, att köpa en timme på yoump räcker inte, inte två heller.  Två timmars hopp och skutt räcker inte för att bibehålla en bra och frisk livsstil.

Vad gör du de andra 22 timmarna om dygnet?

Se helheten i allt – vad görs, vilka vanor finns i familjen, att åka till hopp och skutt är heller ej naturligt och inte hälsosamt. Barnen hoppar, hjular och håller på i en begränsad tid.
Det finns familjer som sitter inne, ja det är otroligt vanligt, hela dagar, veckor, månader som blir till år –  för att sedan åka dit och hoppa i två timmar. Det om något är ett hot mot folkhälsan även om den vuxna som vill ha ett diplom och de barn som faktiskt ska vara glada nu när vi är på youmpyard.  Det blir falskt och konstgjort.  Som en fånge. 

Man får se det som ett kosttillskott, självklart inte som bärande grund.  Det är en del av en hälsosamlivsstil, inte fundamentet. Vi toppar upp med youmpyard.

Tyvärr har jag fått känslan av att båda yoump och Leos används som att “köpa sig fria” från det ansvar det faktiskt innebär att lära ut att vara en bra människa och allt vad det innebär. Vilken attityd, vilken inställning har du till en dag? till att leva? Det är många som helst av allt inte vill bli störta i sin youtubetittning och vill helst av allt stänga in sig i ett mörkt rum ( ljuset stör ju skärmen!)

Det blir mer och mer konstgjort i ett konstgjort samhälle.

Det är ju egentligen bara ett hot mot folkhälsan, eller hur.  Precis som att träna på gymet.

Förstå mig rätt, jag är tacksam till att grejerna finns men som sagt de ska användas precis som dina kosttillskott, alltså som en del av en hälsosam livsstil.

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *