Jag har inget att göra…

Jag vurmar för att värdesätta sin tid och därmed sitt liv. För när tiden går går ditt liv, eller hur…. Det finns ingenting som gör mig så ledsen som människor som inte värdesätter sin tid och låter sig “mer eller mindre förslavas av sitt wifi”.

Här listar jag nu ett par saker du kan göra:

 • Jag vill att du alltid ska verka i en högre frekvens, ( tänk att vi är energivarelser som lever i en frekvens och att ofta om man inte känner till detta lever i en lägre / låg frekvens. Om du vill attrahera något via lagen om attraktion måste det du vill ha och den energi som du vibbrerar ligga på samma frekvens)
  Det är något som du kan göra om du inte har något att göra. Tänka på frekvensen….:D
  Det här är något som vi gör ofta gör automatiskt och undermedvetet så det kan du passa på och lära dig mer om, om du inte har något att göra. Att studera, lära sig är utmärkt att göra.
 • För att öka din frekvens för stunden kan du göra något kul, som du uppskattar, helhjärtat
 • Annars kan du läsa den här bloggen, du kan anmäla dig som testperson till SLH 0 där vi i grupp talar om sånt här.
 • Du kan afftimera  t ex din målbild
 • Ställ dig framför spegel och säg att du älskar dig själv. Älskar varje cell som utgör dig.
 • Du kan skapa din målbild, skriva ner vad du tänker dig i livet. I detalj.
 • Du kan ägna dig åt tacksamheten,  medvetet och med fullt fokus. Tack. Att ägna sig åt tacksamheten utan känsla är som att dammsuga utan sladd. Det här kan du göra oavsett hur lite tid du har, oavsett. Ta för vana att vara tacksam och förstå att du är ju alltid du, det är inget som du kan ta av eller sätta på. Vill du inte alltid vara på en bra frekvens,  vill du inte alltid ha det bra?
 • Tankevurpa: många talar om för mig hur jobbigt det är att de måste göra det här också, nja… då vill jag tala om en attityd en inställningen inne i dig. Det ska inte vara jobbigt och kämpigt att leva, livet ska vara enkelt, och lätt. Jag brukar dela upp livsförsåelser i två vägar, Egots och SJälens väg. I Egots väg är saker jobbigt, tar tid och du använder ord som måste, behöver. I själens väg finns en urkraft där du gör för att du vill.
 • Kom i håg att det alltid finns en energi bakom allt du gör och att det är den energin som sänds ut i universum.  ( punkt 1)
  Tänk på det här, lek med det aktivt, öva. Vilken är energin bakom allt du gör? Det ser du genom vad du får mer av i ditt liv.
 • Livet är det som blir över när du kommer hem från jobbet. Förstår du? När du jobbar utför du handlingar som leder till någon annan människas dröm, mål eller visioner. Det har inget med dig att göra, så se till att du verkligen, verkligen tar vara på din ti.

Livet handlar om att ta reda på vem du är inte att bli något

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *