“Vadå nöja mig – jag vill inte att livet ska vara torftigt?”

En av mina grundförståelser i livet är att vara nöjd, känna att man är och har tillräckligt. Det är en stöttepelare i mitt tänk. Ett absolut måste.

Eftersom det här så så viktigt och du måste bygga hela din världsbild runt detta förklarar jag runt den här frågan:

Vadå nöja mig – ska jag bara få det här – jag vill inte att livet ska vara torftigt!?

Den här meningen får jag tillbaka på mig när jag försöker förklara att vi måste börja med att vara nöjda, känna att vi är och har tillräckligt för att ens kunna få mer i livet.

När du är nöjd kan du lättare vara lycklig.

Den som inte är nöjd – saknar alltid något – att gå runt i livet och ständigt sakna något är att leva i ett bristtänkande. Den som alltid saknar något får ett liv som är torftigt och kommer få mer av mer av det.

Vi programerar oss själva och våra barn med “bara jag hade en xxx så blir alltig bra, jag är inte tillräckligt för att kunna söka det jobbet” och det leder till att du aldrig kommer bli nöjd med det du har.  Och det leder i sin tur att du stödjer och göder en brist i dina tankar.

När du lär dig bli nöjd får du mer

När du är nöjd och tacksam för vad du faktiskt har kommer du få mer att vara nöjd och tacksam över.  Du kommer att se livet från ett annat perspektiv och lyfta saker som du tar förgivet för att kunna skifta din grundförståelse i livet. När du byter perspektiv förflyttar du dig och dina vibbrationer till tacksam och rikedomsenergierna och du får därmed mer.

Faktum är att allt du kan få i livet bara är i din förståelse –  Its all in your mind.

Likande i samma tema:

Egots väg

“Jag är tillräckligt bra! programera om dig och förändra ditt liv för alltid”

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *