Hur kan jag tjäna pengar utan att jobba?

Det här tror jag många vill veta – att slippa jobba och bara kunna få en massa cash. Bara ligga på hängmattan och chilla och softa. Att kunna spendera tid framför sin favoritserie och det bara regnar in pengar till dig.

Riktigt så fungerar det inte. Du måste göra ett jobb och du måste ständigt vara på ett visst sätt. Ok? Förstå mig rätt, för “ett visst sätt” kan låta som en stor ansträngning och att du måste bli av med en massa kul.

Till att börja med är det några saker som du måste förstå, låt oss säga att det “bli ditt jobb” . Du måste förändra din syn att se världen, dina paradigmer och sin sanning som genererar autopiloten som i sin tur styr dig. Detta är inget jobbigt, utan något  som du vill göra. Något som du längtar efter och som driver dig.

Det här är något som alltid pågår, alltid. Inget som du kan stänga av eller “gå hem från”.  Du är alltid du och det är så det ska vara. Det är det jag menar “vara på ett visst sätt” Var i rätt frekvens alltid. Behåll “förtrollningen” av bra saker som händer för dig.
(  i rätt frekvens är livet magiskt, fantastiskt och du kan inte begripa vad du “stod ut med förut”)

Du måste tro att det är möjligt för dig ( med hela din människa!)
Vanligtvis så är det din egen människa som skyddar dig mot att t ex tjäna pengar. Dina egna förutfattade meningar, dina paradigmer, din sanning. Det här sker inne i din hjärna automatiskt utan att du behöver göra något. Men – det går att ändra självklart. Du kan skapa nya sanningar du kan change your story för att få en ny framtid.

Du måste höja din frekvens

Allt i vår värld vibberar på en energifrekvens. Den som inte vet eller har lärt sig om hur energier fungerar kämpar ofta lågfrekvent. Det som du vill ha ( pengar?) finns i en högre frekvens, när du höjer din frekvens har du lättare att nå dem.  Du är en magnet som drar till dig det du vill ha, för du och det du vill ha ligger på samma frekvens.

Jag jagar inte  – det som jag vill ha kommer till mig. Ok.
Det snabbaste och bästa sättet att höja sin frekvens är att vara Nöjd och tacksam för det du redan har.  ( Om du alltid saknar något, kommer du leva i brist och få mer brister, mer att sakna i ditt liv)

Hur  Frågan Hur?

På det sättet som frågan ställs säger ganska mycket om vem vi talar med. Hur tänker den här personen om livet och om pengar. Den här personen vill ha kontroll. Helst 100% över allt. Genom sin anställning vet man att det kommer si och så mycket pengar den 25 de varje månad.

Hur är olgiskt och kan inte förklaras det är det enda du måste veta för att kunna slappna av och kunna ta emot det som kommer till dig.

Ordet “Hur” betyder också för mig att du tvivlar på din egen förmåga ( att t ex höja din egen frekvens!)

Lästips:

Hur kan Älska sig själv ge pengar till mat och hyra

Pengar – vår bärande grund

Jobbet är begränsningar i ditt medvetande

Jag är tillräckligt bra Programmera om dig och förändra ditt liv för alltid

Du måste älska dig själv
Du blir förvånad av vad du attraherar när du börjar älska dig själv för den du är

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *