Några frågor och svar om SLH

Show up  as you mean it

Här kommer några frågor och påståenden om vad SLH är, vilket tänk som ligger bakom och om du vill lära dig om mer praktiskt information finns det här

Ingen balansbok
Du måste komma ihåg att SLH inte är någon balansbok där du balanserar livet och anställningen på någonstorts vågskål.
Jag lär ut att DU är viktigaste i ditt liv, och förstå att det inte har något med ditt jobb att göra.  Många är fast i sina principer, sanningar och “vet”   – men grejen med hela SLH är att vi arbetar bort dessa sanningar och dina ogynnsamma principer så att du förstår på riktigt vad jag säger.

Du är viktigast i ditt liv och Du måste värdesätta dig – det har inget med ditt jobb att göra, det kan absolut vara ett nytt tänk. Absolut skrämmande och främmande. Jag vet.

“Ska man inte jobba, va lyxigt?!”

Börja med att se mitt tänk: Det viktigaste i livet är det som blir över när du kommer hem från jobbet. Livet börjar när du slutat jobba. ( Alltså kl 17? 19?)  Så hela den här principen “jobba är jobbigt och man kommer hem trött” är ju helt förkastlig.  Hur spenderar du din tid? Vad gör du med din tid? Anser du att du är “Safe” för att du jobbar?
Med detta sagt är det även viktigt att du vet när du jobbar, när slutar du?  (Det är dessutom ett enormt stresspåslag att alltid vara en rädd kanin som räven jagar) Men det absolut viktigaste är
it´s all in your mind, alltså vilken är din grundidé om jobb, livet?  Jag skriver om Egots väg och Brules och det är det vad det handlar om många gånger.

Du ska inte vilja fly från din bärande grund. Du ska inte vilja fly från det du gör om dagarna.
Jag tänker bara att “du är felprogrammerad” och att det är dina begränsningar som styr dig. ( Det här kanske man inte ens vet om eftersom det är en del av dig, ditt sätt att se världen).

Allt är möjligt

När jag säger Allt är möjligt vad betyder det för dig? Förr när jag anställningsverkligheten Butiks ramar som tillhandahöll av vad som var möjligt för mig, var det största drömmen att vara ledig fredagkväll och lördagkväll. Allt eftersom jag lär mig mer om mig och vad som är möjligt och vad som bara är begränsningar i mitt sinne har jag ökat förståelsen om vad det “egentligen betyder”  alltså allt är möjligt.

Meningen med livet
Meningen med livet är att vara den du är och göra det du vet och det du gör ska ge dig energi att du vill fortsätta. Förstår du vitsen med detta? Då ska man ju absolut VILJA jobba, VILJA göra saker.  Glöm inte att ditt liv alltid pågår även om du är på jobbet. Det sätts inte på paus bara för att “du måste jobba”

Om man inte ska jobba ?

Vad anser du?  Jag anser bestämt att många fler bör lär sig om meningen med livet och verkligen förstå vad det innebär. Du vinner på att lära sig mer, vara nyfiken, förstå och ta aktiv vara på din tid.
Det absolut viktigaste jobbet är det där du lär dig, studerar, höjer din frekvens, där du bearbetar ditt undermedvetna så att förändringen blir accepterad och förankrad i ditt undermedvetna så att du vill, ska och bör vara den du är och göra det du vet. Så är det bara.  (Det gör vi i SLH )
Se det här som något som du vill göra och att du även kan göra det på din födelsedag, på din semester, på en fredagkväll, alltid.

Du är alltid du

Bland det första jag säger i SLH är att du inte kan fly från dig själv. Är du redo för den största utmaningen av dem alla, är du redo att möta dig själv?

Du är ju alltid du, det är ingen mask som man kan ta, så ta av dig ditt happyface och lär känna dig själv. Du är omrignad av kärlek och tillit.  Du är alltid du, du är och gör alltid – förstår du. Så ta vara på din tid.  Även om du inte tror att du gör något så går tiden, även om du inte tror att du är något så går tiden ( ditt liv)  Ta med dig detta. Lär dig ta bra beslut.
Allt annat är BRULES, och det kan du faktiskt ta och skita i.

ALLA människor vill något egentligen

Att arbeta innebär mot betalning utföra handlingar som leder till någon annan människas dröm, mål eller visioner.  ( Din chef satt för länge sedan och hade en tanke, en vision, ett mål och nu är du en del av det.) Kom nu ihåg att ALLA människor har en vision, en längtan – även du. När du jobbar trycker du bort den visionen längre och längre bort. När du jobbar bleknar du, bleknar det DU vill göra egentligen och du gör bort ditt liv till en anställning. ( Snacka om att vara snäll!) Förstår du?
Först gäller det att vi väcker liv i den glöden, sedan behöver du självstyrka, mod och att bygga upp dig inifrån. Du behöver grit ( alltså viljan att göra något varje dag) men det hjälper jag vill med, för det är så lätt att glömma. Och du behöver kunskap, och det får du här.

I och med detta har du kunskapen som du du behöver och kan därmed göra aktiva val som gynnar dig på riktigt. Stop playing smal. Vakna.

 

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *