Loddo oktober 2017

I veckan kom Loddo boxen igen. Alltid lika roligt att se vad den innehåller den här månaden.

Denna gång var det följande i paketet:

Santa Maria  Färska kryddor på tub – Slipp krångel med rivjärn och press. Sluta hacka färska örter. I mitt paket låg Garlic paste. Ska nog vara ett vitlökssmör, kan nog vara gott i vitlöksbröd eller bakad potatis, luktar mycket  vitlök, perfekt om du gillar den smaken. Bra för dig som inte gillar att laga mat, diska eller inte har tid med det.

Mjälloms Järnrike – Blodbröd med andra ord. Det är blod i brödet. Alltså inget för vegetarianer, men för andra går det ju bra. Brödet smakade gott i Hermans mun.

Allevo – Äcklig sa Elin, och produkten och dess förpackning försvann innan någon annan hann smaka. Tack säger jag. Mitt barn har ingen keminkalietunga. Jag blir glad.

Flux Flourskölj – Men så bra, jag hörde någonstans att man kan spraya just Flux Floursköj i hår om barn och vuxna har blivit anfallna av löss. Hade tänkt köpa just Flux för att vara beredd när lössen kommer. ( Häll upp produkten i en blomsprayflaska och spraya på hår morgon och kväll)  Att använda produkten till tänderna tänker jag inte göra, den flourtandkrämen jag använder räcker mer än väl. Flour är något som vi inte bör överdosera, anser jag.

Serum Masque  – En ansiktsmask. å vad bra. Skall genast testa. Eller så snart jag skrivit klart.

Loka Crush Grapefrukt och Lime – Bra alternativ till läsk.  Eller till dig som inte orkar, har tid att plocka fram skärmbräda grapefrukt och lime och hälla upp kranvatten i en karaff och blanda själv.

ProPud Chokladboll från NJIE – Len och krämig prodteinpudding med smak av chokladboll.  I min kyl kommer den att placeras längst in, för att senare glömmas bort och kastas.   Några saker är jag lite fundersam över, 1) Är det en mejeriprodukt – ska den inte vara i kylen? 2) Är det inte lite äckligt egenligen 3) Har jag kemikalietunga om jag gillar den?  4) Hur jag NJIE lyckas trollbinda en hel marknad över att detta är något som ALLA MÅSTE HA?  – Det är något som jag vill lära mig mer om

Quick milk – Quick milk sugrör smaksätter mjölk och gör den godare. Stoppa sugröret i mjölk och drick. Kommer i flera olika smaker. 2011 var Jamie Oliver och förbjud smaksatt mjölk i skolorna i England och USA. Är vi tillbaka till ruta ett igen?  Vilket är syftet med denna produkt? Gör mjölken godare? Ursäkta, du lär barnen att uppskatta konstgjorda saker. Det enda företaget vill är att sälja sin produkt, eftersom de är ett vinstdrivande företag ( som alla andra företag)

Plackers  – en invovativ tandsticka från Plackers. Bra där. Förebyggande tandvård är den bästa tandvården. Mjuka stickor som tyvärr inte fungerar för mig, eftersom jag har för trångt mellan tänderna. Dessutom är stickan för mjuk att den har vikt sig innan den kommit fram bakom / mellan mina tänder.  Kanske fungerar bra att peta bort spenat från framtänderna?
Mjuka tandpetare som ska komma runt mellantänderna, inte i min mun. Den gamla hederliga Plackern fungera bäst för mig

Sniph – Prenumationstjänst för parfymer. Alltid trevligt med en ny doft, tyvärr spenderar jag mest tid där jag inte kan använda parfym eller dofter. Jag jobbar på resturang  och är antingen där eller på tunnelbanan.

Nästa gång ser jag fram emot en reflex i boxen!  Efter mörkets inbrott är det viktigt att synas och det är något som jag sprida kunskap om.

Tack för boxen.  Alltid spännande att få se vad det ligger i lådan och se hur jag kan vända produkterna.

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *