Det är du själv som måste göra det

Den som någongång har blivit spådd eller fått sin horoskop lagt kanske har fått höra saker som upprepas, alla bra saker som kommer att hända, ske eller den där spännande partnern som kommer in i ens liv.
Kanske händer det, kanske inte – kanske du till och med är bitter då spåkärringen sa saker som inte händer. Du blev lovad guld och gröna skogar, men du sitter kvar i ett träskmark.
Du kanske fick höra att det är förändring på gång inom dig och utanför dig, och nu går du och väntar på det magiska som ska hända, ske, som snart bör ramlar ner från himlen. För nu har du väntat och väntat. Du kanske till och med anser att “du tror inte på sånt där skrock” eftersom inget händer.
Förändring som aldrig kommer. Du blir bitter och spenderar ditt liv genom allehanda tidsfördriv via din skärm.

För att det ska hända måste du göra. Det är du själv som måste göra. Börja VAR i linje med det som det du vill ha. Faktum är kanske att det du vill ha eller vara är så nära, kanske i en annan dimension – i den dimensionen som du själv ska vara i. Tappa aldrig tvivel. Ge aldrig upp. Förlora inte din höga frekvens, den dimension som förändringen finns i.

Ja gör det – Sitt inte på din kammare och var blyg hela livet. Livet är till för att levas fullt ut, inte gömmas bakom nerdragna gardiner.

Många vinner på att sätta på sig hörselskydd och ögonlappar för att kunna göra vad som krävs utan att bli störd av andras åsikter.
Alla har samma rätt att ha sin åsikt, så våga höras och synas. Vi behöver dig.

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *